Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tanya van Body-Line helpt met afslanken: ‘Het apparaat doet het werk’

Aangeboden door Body-line.nu Den Haag 31 oktober 2019

Spieren opbouwen zonder keihard te trainen, dat kan bij Body-Line.nu. Bij deze afslankstudio kun je een behandeling met een apparaat ondergaan dat helpt vet af te breken, spieren op te bouwen en cellulite te verminderen. Tanya Christy is eigenaresse van de Body-Line.nu studio in Den Haag en Naaldwijk: ”Mensen hoeven écht alleen maar te liggen.”

Goed, het allereerste dat je wilt weten over de methode van Body-line.nu is natuurlijk: hóe dan? Korte uitleg: wie vet kwijt wil, wordt aan een apparaat gekoppeld dat ervoor zorgt dat vet wordt afgebroken en je spieren worden opgebouwd. Een behandeling aan het apparaat staat gelijk aan een aantal uur sporten. Met het grote verschil dat je er ontspannen bij ligt. Klanten volgen een programma en komen meerdere keren terug.

(Hoe) werkt het nou echt?

En of het écht werkt? Dat vroeg Tanya Christy zich ook af, toen ze van de methode hoorde. Met een gezond-kritische houding, hebben ze zelf alle behandelingen ondergaan. Nu weet ze als geen ander dat het apparaat écht uitkomst biedt voor mensen die willen afvallen: “De behandelingen hebben bij iedereen resultaat. Bij de meeste mensen is dat al na een aantal bezoeken te zien. Klanten gaan altijd blij en tevreden de deur uit.”

Ervaringsdeskundige

De kracht zit hem in de eigen ervaring. Tanya was immers zelf ook sceptisch dus is zij de aangewezen persoon om die twijfel weg te nemen. Tanya: “Je weet hoe mensen er in staan en wat ze doormaken. Als ze sceptisch zijn dan vertel ik ze dat ik dat ook was.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Spieren kweken

Maar hoe gaat zo’n behandeling dan? Je wordt ongeveer 40 minuten per sessie op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld. Het apparaat van Body-line.nu werkt onder andere door middel van lymfedrainage. Het vet uit de vetcellen wordt via het lymfestelsel afgevoerd en op de natuurlijke manier verwerkt. Door het plaatselijk aanbrengen van de pads is het ook mogelijk op de lastige plekken vet te verliezen.

Dag cellulite

“Ook de huid wordt dankzij het apparaat vele malen beter”, vertelt Tanya. “Dit komt doordat de huid sterker wordt door spierstimulatie en een betere doorbloeding. Jouw huid wordt strakker, wat resulteert in minder cellulite. Zeker voor vrouwen die kinderen hebben gehad, kan dit de ultieme oplossing zijn, omdat met diëten niet hetzelfde resultaat wordt bereikt.”

“Het is natuurlijk niet zo dat je met een paar sessies direct kilo’s afvalt. Uiteindelijk valt of staat alles met het creëren van een gezondere levensstijl. Wij doen het zware werk voor je en zorgen dat je sneller afslankt op een duurzame manier, maar het is aan jou om het resultaat te behouden.” Natuurlijk krijg je daar ook het benodigde voedingsadvies voor van Tanya.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt nu een proefbehandeling voor maar € 39,- aanvragen bij Body-Line.nu:

Afslank proefbehandeling nu met korting voor € 39

Wil jij graag afslanken maar wil diëten niet lukken? Bij Body-Line.nu kun je afslanken zonder jouw l...

Meer over Body-line.nu Den Haag ontdekken?

Body-line.nu Den Haag beauty en wellness

Geopend09:00 - 20:30

Sweelinckplein 9, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Het nieuwe afslanken (zonder iets te doen) met Body-line.nu: werkt het echt?

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar bin...

adv.