Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sportscholen nog dicht: snel en moeiteloos afvallen kan ook zo

Aangeboden door Body-line.nu Den Haag 15 mei 2020

Sportscholen en -hallen zijn gesloten en dat blijft helaas nog wel even zo. Dus is de vraag: hoe kun je, als je wilt tenminste, afvallen? Goed nieuws: Body-Line is weer open. “Hier kun je afvallen én je spieren versterken zonder bloed, zweet en tranen.”

Ben jij niet helemaal blij met je huidige figuur, maar zie je het ook niet zitten om een streng dieet te volgen en is sporten niet echt jouw ding? Of wil je wel sporten, maar is jouw favoriete sportschool nog dicht? Bij Body-Line.nu kun je afvallen zonder sporten, terwijl tegelijkertijd de spieren worden gestimuleerd door electrical muscle stimulation (EMS).

Geen druppel zweet

Tanya Christy van Body-Line.nu legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat. “Dankzij de methode die ik toepas, worden de vetcellen door het lichaam zelf op een natuurlijke wijze afgevoerd. Je hoeft alleen maar plaats te nemen, het apparaat doet het werk voor je. Pijnloos en moeiteloos. Zeker in coronatijd, met dichte sportscholen en sporthallen, merk ik dat er veel interesse in is.”

Maatregelen

Net als voor alle andere contactberoepen, heeft ook Tanya verschillende maatregelen genomen om veilig te werk te kunnen gaan. “Zo draag ik een mondkapje en desinfecteer ik mijn handen en de ruimte na ieder klantbezoek. Ook bied ik klanten de mogelijkheid hun handen te desinfecteren.”

Tekst gaat verder onder de foto

Body-Line.nu, mei 2020 foto 1 - Tanya met mondmasker
Bij Body-Line.nu kun je weer veilig terecht. Zo maakt Tanya Christy maakt gebruik van een mondmasker tijdens de behandeling. (Beeld: Body-Line.nu)

Snel

Zelf had Tanya ook twee maanden lang te maken met verplichte sluiting. “Ik geef nu voorrang aan het afmaken van behandelingen bij mensen die al in een behandeltraject zitten”, vertelt ze. “Maar het aantal nieuwe aanmeldingen is in de afgelopen twee maanden natuurlijk flink teruggelopen. Maar ik probeer het positief te bekijken: iemand die zich nu aanmeldt, kan al op heel korte termijn terecht. Bovendien merk je al na één behandeling resultaat.”

Ook nieuwsgierig naar het effect van een afslankbehandeling? Maak dan zeker gebruik van onderstaande lockdown-aanbieding van Body-Line.nu. Dan krijg je een intake én proefbehandeling tegen extra laag tarief.

Afslankbehandeling van 69 voor 39 euro

Afslanken zonder sporten: dat kan bij Body-Line.nu. Sinds 11 mei is Body-Line weer open. Om dat te v...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu Den Haag. Meer over Body-line.nu Den Haag ontdekken?

Body-line.nu Den Haag beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:00

Sweelinckplein 9, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Tanya van Body-Line helpt met afslanken: ‘Het apparaat doet het werk’

Spieren opbouwen zonder keihard te trainen, dat kan bij Body-Line.nu. Bij deze afslankstudio kun je ...

Het nieuwe afslanken (zonder iets te doen) met Body-line.nu: werkt het echt?

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar bin...

adv.