Specialist op het gebied van kleuren: WI kappers

Aangeboden door WI-kappers 31 mei 2018

Tegenwoordig zijn haarkleuringen niet meer weg te denken uit het modebeeld. Highlights, balayage, hands-free painting: de trends en termen vliegen je om de oren. Daarom is het fijn om goed geïnformeerd te worden voordat je kiest voor een kleuring. Kapsalon WI kappers in Den Haag kan zich met trots kleurspecialist noemen en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleurbehandeling.

Of het nou gaat om de laatste trends of good old favorites; het team van topspecialisten weet alle ins en outs van kleuren en kleurtechnieken. Zodra je bij WI kappers binnenkomt, zorgen de lichte, stijlvolle inrichting en de fijne sfeer ervoor dat je je hier thuis voelt.

In deze salon draait het niet alleen om een goede behandeling, maar doen ze er ook alles aan om jou te voorzien van de juiste informatie. De beste start van een haarkleuring is namelijk een goed advies. WI kappers zal voor de behandeling je wensen bespreken en samen met jou bekijken welke kleuren en/of kleureffecten het beste bij jou passen.

De perfecte keuze

Voor de juiste kleuring gaat WI kappers altijd eerst een gesprek met je aan. Tijdens dit gesprek zal naar voren komen wat jij mooi vindt, en kunnen er eventueel samen voorbeelden bekeken worden via Google of Instagram. Maar het advies bij WI kappers gaat veel verder dan het bespreken van afbeeldingen ter inspiratie. Er wordt ook gekeken naar jouw huidteint, bijvoorbeeld een rode of gele ondertoon, en naar de kleur van jouw ogen. Het is namelijk belangrijk dat de uiteindelijke kleuring jouw huidteint en ogen accentueert.

Tekst gaat verder onder de foto.

WI-kappers Denneweg
WI-kappers Denneweg

Daarnaast wordt er rekening gehouden met jouw dagelijkse werkzaamheden en kledingstijl om tot een perfect passend advies te komen. Vanuit daar bepaal je samen met de styliste voor welke kleur en kleurtechniek je uiteindelijk kiest en krijg je advies over hoe je de kleuring het beste kunt verzorgen en mooi kunt houden.

Kwaliteit staat voorop

Je kunt dus een eerlijk, haalbaar en passend advies verwachten waarbij de kwaliteit van jouw haar voorop staat. Tijdens het kleuren wordt gebruik gemaakt van OWAY-kleurproducten. Deze professionele producten bevatten een hoge concentratie organische, biodynamische en fairtrade ingrediënten en zijn vrij van parabenen, ammonia, geurstoffen en ppd. Hierdoor blijft de kleur niet alleen langer mooi, maar is de behandeling ook nog minder slecht voor jouw haar.

Tekst gaat verder onder de foto.

Oway WI-Kappers
Oway WI-Kappers

Een win-winsituatie dus! Naast kleuren kan je hier natuurlijk ook terecht voor klassieke en moderne kniptechnieken. Je kunt jouw coupe dus met een gerust hart toevertrouwen aan de topstylisten van WI kappers!

WI-kappers kappers

Nu open10:00 - 18:00

Denneweg 132, Den Haag

Bekijk meer:kappers

adv.