Slaap je slecht? Dit is waarom je een SlaapID-meting moet laten doen

Aangeboden door Beddenspecialist Bonnet Slapen 4 februari 2018

Bij Bonnet Slapen zijn ze ervan overtuigd dat wanneer je écht een goed en passend slaapadvies wilt geven, je móet meten. Een paar minuutjes proefliggen is gewoon niet genoeg. Met de onafhankelijke, gratis SlaapID-service krijg je veel inzicht in je slaapgedrag. En dat is belangrijk voor een goede nachtrust!

Waarom een SlaapID-meting?

Door deze meting krijg je inzicht in de volgende vier punten: Slaaphouding, Slaapbeweging, Slaapklimaat en Slaapritme. Meten = weten. Met een uniek en slim apparaatje geven ze op een betrouwbare – en blijvende manier – inzicht in je slaapgedrag. 92% van de SlaapID gebruikers geeft aan nieuwe inzichten in het eigen slaapgedrag te hebben gekregen. Met deze informatie weet je precies welke bedbodems, matrassen en kussens bij je passen.

Wat wordt er gemeten?

Slaaphouding – in welke van de acht slaapposities slaap je? Je moet liggen zoals je staat; met een rechte wervel. Ligt iemand vaak in een tussenpositie? Dit is niet natuurlijk en kan serieuze klachten geven.

Slaapbeweging – hoe (on)rustig slaap je? Wat zegt het aantal bewegingen in een nacht? Er moet balans in drukverdeling zijn

Slaapklimaat – is de slaaptemperatuur stabiel of verstoord.

Slaapritme – een regelmatige, goede slaapcyclus is belangrijk om uit te rusten en te kunnen herstellen.

De tekst loopt verder onder het filmpje.

SlaapID in 5 stappen:

  1. Vraag gratis SlaapID online aan óf kom naar de winkel van uw Beddenspecialist.
  2. Voor de meting krijg je eerst een persoonlijk intake-gesprek. Hierdoor krijgt men in zicht in wie je bent, je slaapsituatie, specifieke kenmerken, wensen én of er fysieke knelpunten zijn.
  3. Vervolgens krijg je de speciale SlaapID-sensor mee naar huis en draagt deze drie nachten lang in je eigen bed.
  4. Bonnet Slapen leest op eenvoudige wijze het apparaat uit met alle essentiële data.
  5. Je ontvangt direct de uitslag over je slaapgedrag. Samen met de beddenspecialist bekijk je welk product het beste past bij jouw situatie.

Wil je ook een gratis SlaapID-meting aanvragen? Dat kan hier.

Beddenspecialist Bonnet Slapen speciaalzaken

Nu open10:00 - 18:00

Vlierboomstraat 437, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

BewarenBewaren

adv.