Ruimte nodig? Deze plek aan het water heeft álles wat je nodig hebt

Aangeboden door Stayokay 7 februari 2019

Het is écht een gepuzzel als je een leuke ruimte voor je vergadering, brainstorm of training in Den Haag wilt vinden. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken, want Stayokay Den Haag heeft alles wat je nodig hebt. Van een heerlijk terras aan het water, flexibele zalen waar je wel 300 gasten kwijt kunt en het is ook nog eens uitstekend met de auto of het OV te bereiken.

In hartje centrum Den Haag, vlak bij Hollands Spoor vind je het duurzame hostel Stayokay. Je verblijf is hier niet alleen héél erg okay, maar de fijne sfeer zorgt er óók nog eens voor dat de goede ideeën heel snel door de kamer stromen.

Vergaderzaal Stayokay

The 5th

Één van de dingen die Stayokay zo bijzonder maakt is de prachtige bar/ restaurant The 5th. Deze ruimte is geschikt voor grotere groepen tot wel 300 gasten. Geniet van een lekkere lunch, hapjes of barbecues. Binnen óf op het heerlijke terras aan het water.

4 zalen, al te huur vanaf €50,- per dagdeel

De flexibele zalen van Stayokay bieden voor elk evenement en elk soort budget een oplossing. Zoek je een zaal waar workshops of trainingen georganiseerd kunnen worden tegen een superscherp tarief? Huur dan ‘The Basement’ voor €50,- per dagdeel. Wil je een vergaderzaal met dakterras of eigen terras aan het water? Dan kunnen zalen ‘Jules Verne’ €150,- of ‘Columbus’ €100,- de oplossing bieden.

Vergaderzaal Stayokay

Faciliteiten

Of je nou de hele boel vol wilt plakken met post-it’s en slingers of juist alles uit handen wilt laten nemen: alles kan bij Stayokay. Je hebt alle mogelijke faciliteiten zoals een beamer, laptop of geluidsinstallatie tot je beschikking. Een vergader arrangement is al beschikbaar vanaf €21,- per persoon en dit is inclusief vergaderruimte, beamer, flip-over, onbeperkt koffie en thee en nog veel meer. Van elk vergaderarrangement gaat €1,- naar het goede doel. Ben je dus óók nog eens hartstikke goed bezig!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan deze pagina. Wist je al dat Stayokay in 2018 de tweede plek heeft bemachtigd in de verkiezing voor het meest duurzame hotel van Nederland?

Lees óók:

Gaaf! Dit Haagse hostel is in de running voor een duurzaamheidsprijs

Is het scheiden van afval voor jou al jaren geen probleem meer? Blijf je ver weg van plastic en is d...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stayokay Meer over Stayokay ontdekken?

Stayokay

hostels

Nu openHele dag

Scheepmakersstraat 27, Den Haag

Bekijk meer:hostels

adv.