Restaurant Fratelli is verbouwd en zo ziet het er uit!

Aangeboden door Fratelli 10 juli 2018

Bij restaurant Fratelli kan je terecht voor heerlijke, authentieke Italiaanse gerechten. Je proeft de smaak van het pure Italië terug op elk bord van chefkok Luca. Maar niet alleen de gerechten van Fratelli zijn verrassend want ook het interieur heeft een metamorfose gekregen! En dat vinden wij bellisima. 

De vaste gasten weten het Italiaanse restaurant met uitzicht over de hofvijver wel te vinden. Maar nu is er voor nog meer gasten plaats gemaakt. Door de bar te verplaatsen zijn er 38 zitplaatsen bij gekomen en is er meer ruimte om te borrelen.

Speelse opstelling

De verbouwing heeft in totaal twee weken geduurd en het resultaat mag er zijn. Bij binnenkomst oogt de ruimte ruimtelijk maar ook knus. Waar eerst de bar stond is een plateau gecreëerd met nieuwe zitplaatsen. Door ander meubilair te gebruiken heeft het een speels uiterlijk gekregen. Het plateau geeft een knus gevoel, het is net of je op je eigen eilandje bent binnen het restaurant. Nog iets leuks: op dit plateau vind je de Chef’s Table. Hier neemt chef Luca je mee op een culinaire ontdekkingsreis en is het nog maar een verrassing wat er precies op je bord komt. Met dieetwensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Gezellig, koel, borrelen

In deze hitte is het wel fijn als je in een aangename, koele omgeving kan eten (of borrelen). Fratelli heeft speciaal voor de zomerdagen een aircosysteem aangelegd zodat jij zonder zweetdruppels van het eten kan genieten. Wil je het gelijk uitproberen? Dat kan! Fratelli heeft een nieuw driegangen maandmenu voor €32,50 per persoon. Smullen maar!
Zie hier de foto’s van het interieur:

Driegangen dinermenu juli

Fratelli
- Geldig t/m 31 jul 2018

Fratelli

italiaanse restaurants

Nu open11:00 - 23:00

Tournooiveld 1, Den Haag

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.