Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rennen! Bij Sky Health krijg je nu een gratis personal training

Aangeboden door Sky Health 24 juni 2020

De dag is bijna aangebroken dat je de smoes ‘de sportschool is dicht’ niet meer kan gebruiken. Juist, de sportscholen openen weer op 1 juli! Heb je er zin in? Nee? Om het ietsje verleidelijker voor je te maken hebben we een gym ontdekt die een héle fijne actie heeft.

De sportschool Sky Health werkt aan jouw mindset. En dat maakt ze uniek: want niet alleen het sporten is belangrijk, jouw hele levensstijl zorgt ervoor of je fit bent of niet. Zo krijg je ook een voedingsschema (en niet zo eentje waar je niks mag eten).

Gratis training

De personal trainers van Sky Health The Hague geven namelijk een gratis training weg als je je aanmeldt in juli. En dat wil je wel: hier hoef je nooit eenzaam en verveeld aan de apparaten te hangen. Je staat continu onder supervisie van de trainers, het is niet voor niets een ‘personal gym’.

Tekst gaat verder onder de foto

Sporten bij Sky Health is ook leuk en ontspannen, waardoor je het beter volhoudt. Beeld: Sky Health

Sporten met de helft korting

De sportschool heeft ook nog een nieuwe vestiging in de Haagsche Bluf: Sky Health The Box. Hier worden groepstrainingen gegeven zoals crossfit (gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één). En…ook hier geldt een hele toffe actie. Als jij je vóór 1 juli aanmeldt, krijg je 50 procent korting op de tweede maand lidmaatschap. Oftewel: in augustus betaal je maar de helft.

Na afloop kun je heerlijk bijkomen in de lounge of het buitenterras, en dan mag je er best een lekkere snack bij bestellen 🙂

Heb jij helemaal zin gekregen om van die coronakilo’s af te komen en wil je profiteren van de tijdelijke korting bij Sky Health The Box? Je kunt je hier aanmelden. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sky Health. Meer over Sky Health ontdekken?

Sky Health sportcentra

Geopend07:00 - 21:00

Gortstraat 7, Den Haag

Bekijk meer:sportcentra

Lees meer:

5 Redenen waarom je wilt sporten met de personal trainers van Sky Health

Ben je helemaal klaar met die vakantiekilo's en wil je je weer lekker en fit voelen? Pak het écht gr...

Patrick van Sky Health geeft live online workouts en jij bepaalt hoeveel je betaalt

Naar je favoriete sportschool gaan zit er even niet in, maar stil zitten hoeft helemaal niet. Fit wo...

adv.