Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Psst… de mondkapjes van dit label zijn superhip én zitten heerlijk

Aangeboden door Haydon Brett 24 juli 2020

Als je er dan toch aan moet geloven, kun je wat ons betreft maar beter een hip mondkapje (of meerdere!) scoren. Dat niet alleen bescherming biedt, maar er ook leuk uitziet. Waar je zo’n mondkapje scoort, vraag jij je af? Bij Haydon Brett: het label dat is opgezet door de zestienjarige Sem Bosveld.

Ruim voordat het dragen van mondkapjes in ons land verplicht werd in het openbaar vervoer, begon de jonge ondernemer al met de productie van zijn hippe mondkapjes: “In landen als België, Duitsland, Spanje en Italië was het dragen ervan al gangbaar, waardoor ik toch het gevoel had dat het er ook in Nederland aan zat te komen.”

Duurzame mondkapjes met kekke printjes

Wat maakt die mondkapjes van Sems label eigenlijk zo fijn? Allereerst zijn ze wasbaar (met de hand of in de wasmachine op maximaal 30 graden), waardoor je ze onbeperkt kunt blijven gebruiken. Dat is natuurlijk stukken duurzamer dan een wegwerpvariant. Bovendien zijn de mondkapjes van Haydon Brett beschikbaar in verschillende kleuren én allerlei toffe printjes: van elegant bloemenmotief tot stoere legerprint. Kun je ze mooi afstemmen op je outfit van de dag!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: Lotte Hesseling

Lekker blijven ademen

Nog een voordeel van de mondkapjes van Haydon Brett is dat ze gemaakt zijn van honderd procent katoen. De gekozen stof is bovendien niet té dik, waardoor je een stuk comfortabeler kunt ademen dan bij een synthetisch materiaal. Je kunt de mondkapjes met elastiekjes achter je oren plaatsen, zodat ze goed en comfortabel blijven zitten.

Filters die je kunt vervangen

Koop je een mondkapje bij Haydon Brett, dan krijg je daarbij standaard een PM2.5 filter meegeleverd. Het advies is om het filter tweewekelijks te vervangen om de werking te blijven garanderen. Je kunt de filters in setjes van minimaal vijf stuks bijkopen in de webshop.

Nú shoppen? Dan krijg je korting!

Ook zo’n tof mondkapje scoren? Als je uiterlijk 26 juli bestelt, krijg je 20 procent korting op je hele bestelling. Goed om te weten: iedere twee weken komen er nieuwe prints bij. De mondkapjes zijn te bestellen per stuk en in pakketjes van drie of vijf stuks. Koop je er meer dan één, dan krijg je korting.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haydon Brett. Meer over Haydon Brett ontdekken?

adv.