Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Patrick van Sky Health geeft live online workouts en jij bepaalt hoeveel je betaalt

Aangeboden door Sky Health 27 maart 2020

Naar je favoriete sportschool gaan zit er even niet in, maar stil zitten hoeft helemaal niet. Fit worden (en blijven) kan ook gewoon thuis. Zo organiseert Patrick van Leeuwen, personal trainer bij Sky Health, uitgebreide online sportlessen. We testten het uit en het is een heerlijke work out!

Bij Sky Health kun je normaal gesproken heerlijk sporten: groepslessen, CrossFit lessen volgen of professioneel begeleid worden door één van hun goede personal trainers. Maar ook Sky Health heeft de deuren voorlopig gesloten in verband met het coronavirus.

Live

Personal trainer  bij Sky Health Patrick van Leeuwen ging niet bij de pakken neerzitten omdat hij ineens niet meer naar z’n werk kon. Op maandag 16 maart organiseerde hij meteen een live online full body workout vanuit huis: en doneerde de opbrengst van €1000,- aan kankeronderzoek.

“Juist deze groep is kwetsbaar voor het coronavirus, dus ik wilde meteen wat voor hen doen. Mijn eigen zus is vijf jaar geleden aan kanker overleden, dus ik organiseerde zoiets al ieder jaar.” Twee vliegen in één klap dus: iedereen die thuis zit fit en gezond houden en de zwakkeren helpen. Mooi!

Boven: Patricks Instagram account met zijn laatste online workout waarvan hij de opbrengst aan kankeronderzoek doneerde

Hoe werkt het?

Iedere dag, van 09:00 tot 10:00 uur ’s ochtends, organiseert Patrick de full body workout. Hij gaat dan ‘live’ via Instagram (#patricktraining). Via een Tikkie kun je dan betalen. Hoeveel? Dat mag jij zelf bepalen!

Daarnaast geeft hij met collega Sky trainster Laura op maandag tot en met donderdag om 19:15 uur ‘Kettle Battle’ les, waarvoor je wel een zogenaamde Kettlebell nodig hebt (een soort gewicht om mee te trainen). “Sinds we de online trainingen geven bestelt iedereen die gewoon online. Met de Kettle Battle lessen train je echt al je spieren, en dat willen de mensen. Vooral in deze tijd.” Voor de live Kettle Battle trainingen ga je naar @kettle_battle of het Instagram account van Laura: @fixmeuppt.

Sociale aspect

“Het is een rare tijd maar je moet er het beste van maken”, zegt Patrick. “Natuurlijk is het veel gezelliger om naar Sky Health te gaan en in een groep te trainen. Het sociale aspect is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van sporten. Ik geef nog wel één op één trainingen, maar dan buiten en met 1,5 meter afstand.

Patrick is trouwens niet de enige personal trainer van Sky Health die live lessen aanbiedt via Instagram: zijn collega’s Ayla kishna (ayla_pt), Benjamin Gomes (benjamingomesfit) en Mazzerine (the.sweatbox) doen het ook.

Met de live trainingen die je gewoon vanuit je huiskamer kunt doen bepaal jij zelf hoeveel je wilt betalen, zo is het voor iedereen toegankelijk. Wij probeerden het al uit en geloof ons: de training is gewoon super lekker!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sky Health. Meer over Sky Health ontdekken?

Sky Health sportcentra

Gesloten07:00 - 21:00

Gortstraat 7, Den Haag

Bekijk meer:sportcentra

Lees ook:

5 Redenen waarom je wilt sporten met de personal trainers van Sky Health

Ben je helemaal klaar met die vakantiekilo's en wil je je weer lekker en fit voelen? Pak het écht gr...
Strandtent Indigo

Dit betekent de coronacrisis voor strandtenten: ‘Misschien gaan we helemaal niet meer open’

In december kijken wij altijd al uit naar het voorjaar. De tijd waarin het weer warmer wordt én wann...

Bevrijdingsfestival, Koningsdag en andere evenementen die in 2020 niet doorgaan in Den Haag

Alle evenementen en samenkomsten in Den Haag worden tot 1 juni 2020 verboden, óók die met minder dan...

adv.