Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe bril? Hier moet je op letten tijdens het passen

Aangeboden door Tunderman opticiens 9 februari 2019

Begin je last te krijgen van de kleine lettertjes of wil je wat anders dan contactlenzen? Dan is het tijd voor een bril! Bij Tunderman Opticiens weten ze waar je op moet letten bij het vinden van de perfecte bril. Lees hier de vijf handige tips!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kies de kleur die bij je past

Beeld: Pexels

Voor iedereen is er een andere kleur bril die bij je past. Dit ligt aan je oog-, haar-, en huidskleur. Bij bruin of donkerblond haar, staan warme kleuren als mahonie, goud en dieprood je als gegoten. Bij blauwe ogen staan kleuren in een contrasterende kleur het beste. Zoals koper, cognac of terracotta. Heb je een donkere huidskleur? Dan kun je het beste gaan voor een bril in kersenrood, warmbruin of legergroen. Best lastig toch? Bij Tunderman helpen ze je graag.

Let op de vorm

Foto: Tunderman Opticiens
Foto: Tunderman Optiek

Bij elke gezichtsvorm staat een andere vorm bril. Bij een hartvormig gezicht staat een pilotenbril het beste. Heb je een hoekig gezicht? Dan kun je het beste gaan voor een cateye- of ovale vorm. Bij Tunderman Opticiens weten ze wat je kunt proberen, en wat je beter kunt laten liggen. Ze helpen je graag bij de juiste keuze.

Lekker hip

Beeld: Pexels

Welk model je ook kiest, de brillen van Tunderman Opticiens zijn altijd volgens de laatste trends. Je vindt hier geen Chanel of Prada, maar handgemaakte modellen van designers uit Parijs, Berlijn en Milaan. Zo ben je verzekerd van een uniek exemplaar en loop je er helemaal hip bij.

Kies de juiste glazen

DNeye. Foto: Indebuurt Den Haag

Bij Tunderman Opticiens werken ze met de DNeye scanner: een machine waarmee je tot wel 25 x nauwkeuriger je ogen kan meten. De oogscanner scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Zo wordt duidelijk wat de precieze afwijking is voor verschillende gebieden van je pupil. Het resultaat: volledig individuele brillenglazen met een ongekende scherpte en helderheid. Zo ben je verzekerd van de beste glazen en kun je vermoeide ogen en soms zelfs nachtblindheid vaarwel zeggen!

Zit hij lekker?

Jippie! Je hebt de perfecte gevonden. De kleur, de vorm en de sterkte is perfect. Maar zit hij ook comfortabel? Bij Tunderman verlaat je de winkel pas als de bril perfect zit. Ook als je na de aankoop nog vragen hebt of de bril weer opnieuw wilt laten bijstellen, kun je gewoon bij Tunderman Opticiens naar binnen stappen!


Meer over Tunderman opticiens ontdekken?

Tunderman opticiens opticiens

Gesloten09:30 - 17:30

Van Hoytemastraat 37, Den Haag

Bekijk meer:opticiens
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.