Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouwalert: hier woon je achter de duinen en midden in de natuur!

Aangeboden door SANDT Vroondaal 15 juni 2019

Het vinden van een prachtige woning in de stad, maar dan gelegen in de natuur klinkt bijna onmogelijk. Of toch niet? Voor wie op minuten afstand van het strand wilt wonen en te midden van het groen moet het nieuwbouwproject SANDT Vroondaal even bekijken. Er worden 78 duurzame woningen gebouwd en er zijn er nog een paar te koop.

De nieuwe woningen staan te midden van natuurgebied de Solleveldse duinen en op enkele minuten afstand van het strand. Winkelen doe je in het winkelcentrum Loosduinen of fiets 20 minuutjes door naar het centrum. Klinkt lekker toch? Als je nu koopt, kun je volgende zomer al in je nieuwe tuin zitten.

Beeld: SANDT Vroondaal

De woningen

In totaal worden er 78 klassieke woningen gebouwd, waarvan 66 twee-onder-een-kapwoningen in twee types en 12 riante vrijstaande woningen. Deze worden tot in de puntjes afgewerkt en zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt er zelfs voor kiezen om de woning klusvrij op te laten leveren, zodat je volledig wordt ontzorgd.

Stuk voor stuk hebben de woningen hun eigen karakter. Een stijlvolle erker, gevels met bijzondere detaillering en diversiteit in metselwerk; er is altijd wel een woning die bij je past. Daarnaast worden de ruime woningen in SANDT duurzaam gebouwd, waar je niet alleen nu maar zeker ook in de toekomst de vruchten van plukt. De woningen zijn volledig gasloos en zeer goed geïsoleerd. Daarnaast hebben de woningen een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0, nog veel energiezuiniger dan inmiddels wettelijk vereist.

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar, klik hier om te kijken of jouw droomwoning er tussen zit.

Beeld: SANDT Vroondaal

De locatie

Behalve dat de woningen superfijn zijn, wordt SANDT Vroondaal ook een prettige plek om te wonen. SANDT is gelegen in het stijlvolle Vroondaal aan natuurgebied de Solleveldse duinen. Een groene omgeving vlak bij de kust met tal aan mogelijkheden voor ontspanning en sport. Een plek waar je geniet van rust en ruimte, maar welke ook de mogelijk biedt om binnen een mum van tijd in het levendige centrum van Den Haag te staan.

Met het park om de hoek en het strand als je achtertuin voelt thuiskomen bijna als vakantie. Een uitgebreide picknick met de kinderen, samen met vrienden genieten van een heerlijk glas champagne terwijl je wegzwijmelt bij het uitzicht op de kust… Hier kan het!

Voordelige maandlasten

Ook goed om te weten: alle woningen in Sandt zijn energieneutraal. Behalve dat je klaar bent voor de toekomst, levert het je nu al veel op. Je hebt straks een lagere energierekening en kunt nu meer lenen tegen een lagere rente. Hoe dat komt? Doordat de huizen energieneutraal zijn, kom je in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. De 10-jaars basisrente voor zo’n hypotheek is op dit moment 1.4 procent. Dat is écht heel laag.

Meer informatie

Zie jij jezelf al wonen in SANDT Vroondaal? Dan heb je geluk, want er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Klik hier om te zien of jouw droomhuis nog beschikbaar is. Wil je eerst méér lezen over het project? Scroll een klein stukje naar beneden en download de brochure (onder kopje downloads). Wil je je gelijk inschrijven? Kan ook: inschrijven doe je via de onderstaande oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door SANDT Vroondaal. Meer over SANDT Vroondaal ontdekken?

SANDT Vroondaal

Westmadeweg 59, Den Haag

adv.