Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maud traint met een personal trainer: ‘Als je fit bent, kun je meer hebben.’

Aangeboden door Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier 18 juni 2018

Jezelf lekker in je vel voelen is belangrijk. Een gezond lichaam staat voor een gezond leven dus voldoende lichaamsbeweging is belangrijk. Bij Personal Fit Club in de Scheveningse haven train je onder begeleiding van een personal trainer. Niet alleen om fitter en sterker te worden, maar ook om van lichamelijke klachten af te komen. Maud van Vught heeft een druk leven en traint er al jaren.

“Inmiddels alweer meer dan twee jaar geleden ben ik begonnen met trainen bij Personal Fit Club.” zegt Maud, “Reden om te beginnen was dat ik een erg stressvolle baan heb en al jaren kampte met rugklachten. De ene keer erger dan de andere keer, maar altijd daar. Toen ik december 2015 twee weken vrij had ingepland zat ik met enorme rugpijn gekluisterd aan de bank. Wat een teleurstelling voor mijn kinderen, maar vooral voor mij!”

Topfit

“Dit was niet hoe ik mijn leven voor ogen had. Ik heb mijn compagnon gebeld (ook zij kampte al jaren met rugpijn) en gezegd dat het zo niet langer meer kon. In eerste instantie koos ik voor Personal Fit Club omdat zij in Voorburg (waar toen der tijd ons hoofdkantoor was gevestigd) en in Den Haag (Scheveningen dicht bij huis) locaties hadden. Zo kon ik één keer in de week vroeg met mijn compagnon in Voorburg trainen en één keer als ik vanuit huis werkte in Den Haag.”

“Ons intakegesprek was heel prettig. Er werd echt de tijd genomen en gekeken wat Personal Fit Club voor ons kon betekenen inzake de rugklachten. In het nieuwe jaar zijn we begonnen en langzaam bouwde we aan een sterke ‘core’. Na een halfjaar was het resultaat geweldig! Onze rugklachten waren gehalveerd én een strakkere body op de koop toe!”

Rugklachten

“Inmiddels zijn rugklachten voor mij verleden tijd en train ik twee keer per week in Scheveningen, omdat ons kantoor verhuisd is naar Den Haag. Ik ben afgelopen jaren sterker geworden. Het grappige is dat dat niet alleen fysiek is, maar ook mentaal. Als je fit bent kan je gewoon net wat meer hebben.”

Alle trainers van Personal Fit Club zijn goed opgeleid en weten waar ze mee bezig zijn. Een goede houding en de perfecte uitvoering van de training staan hoog in het vaandel. Ook omdat, wanneer je een oefening goed doet, je de kans op blessures ernstig verminderd. “Met mijn baan als creative-director én ondernemer is werken onder hoge druk meer schering dan inslag. Marcel van Personal Fit Club vraagt voor elke training hoe het gaat en past daarop onze training aan. Hij houdt scherp in de gaten dat je niet te ver gaat of juist wel net dat ene tandje meer kan bijzetten. De perfecte balans om effectief te trainen en blessures te voorkomen.”

Flexibiliteit

“Ik train regelmatig met verschillende trainers binnen Personal Fit Club, want dat geeft mij flexibiliteit. Ander tijdstip, geen probleem! Er wordt een passende professional voor je gezocht. Heel fijn, want je kiest juist voor een Personal Trainer om de flexibiliteit! Ik ben een PFC fan! Ik ben zo blij dat ik van mijn structurele rugklachten af ben, dat ik een soort ambassadeur ben geworden. Naast mijn eigen lidmaatschap zijn nu ook mijn man, zus, zwager en verschillende vrienden verslaafd aan de PFC ‘feel’. Geweldig toch!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier. Meer over Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier ontdekken?

Personal Fit Club – Den Haag Havenkwartier sportscholen

Geopend06:00 - 22:00

Doctor Lelykade 20a, Den haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.