Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker springen! In de voorjaarsvakantie zijn de trampolines bij Jumpsquare veel langer open

Aangeboden door Jumpsquare (Rijswijk) 25 februari 2019

Wie er thuis eentje heeft staan, weet het: kinderen (én volwassenen) kunnen zich uren vermaken op trampolines. Maar in de grotere indoor trampolineparken kom je pas écht toe aan het betere springwerk, en heb je de kans om coole tricks uit te proberen. Wist je dat één van de grootste overdekte trampolineparken in de EU, Jumpsquare Rijswijk, vlakbij Den Haag ligt?

Leg een springparcours af langs 3000m2 met tientallen verschillende trampolines, slinger van de trapeze, spring van de BigAirBag, speel een potje dodgeball, of jump op de high performance trampolines: adrenaline kicks gegarandeerd!

Élke dag vrij jumpen

Kom tijdens de Voorjaarsvakantie jumpen tijdens de verruimde openingstijden: het trampolinepark is tijdens de Voorjaarsvakantie elke dag open vanaf 9.30 uur. Speciaal voor de jongsten onder ons start elke dag met de zogenaamde Mini-Jump. Van 10 – 12 uur kunnen kinderen van 2 t/m 9 jaar, én hun ouders, zich uitleven op de trampolines. Vanaf 12 uur is iedereen vanaf 8 jaar welkom om te komen jumpen!

Een salto of flip leren?

Ben je enthousiast en wil je meer tricks leren? Geef je op voor de JumpScool lessen en leer de coolste stunts en tricks tijdens deze speciale lessen bij Jumpsquare Rijswijk. Word een echte pro in het maken van salto’s, schroeven en flips! Tijdens de lessen wordt dieper ingegaan op de techniek achter de stunts en je leert om ze perfect uit te voeren.

De JumpScool lessen worden aangeboden in een reeks van 7 lessen, de eerstvolgende reeksen starten op dinsdag 5 en dinsdag 7 maart. De lessen worden op dinsdag en donderdag gegeven van 17 – 18 uur en van 18 – 19 uur. Je leert de volgende tricks:
o beginner: frontflip, backflip, sideflip, arabier, arabian
o gevorderd: barani, arabier salto, fronthalf, gainer, cork

Speciale 18+ lessen

“We krijgen ook geregeld verzoeken van volwassenen die trampoline tricks willen leren”, vertelt de teamleider Patrick Leemans. Mocht er genoeg animo zijn, dan organiseert Jumpsquare Rijswijk een speciaal JumpScool lesuur voor de leeftijd 18+. Geef je interesse daarom snel door via [email protected].

Kijk voor meer informatie én voor het reserveren van je jumpsessie op de website van Jumpsquare.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jumpsquare (Rijswijk). Meer over Jumpsquare (Rijswijk) ontdekken?

Jumpsquare (Rijswijk) speeltuinen

Lange Kleiweg 1E, Rijswijk

Bekijk meer:speeltuinen

adv.