Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kom naar de voorjaarsmarkt: drie dagen langs kraampjes struinen!

Wat is het toch leuk! Lekker struinen langs vele kraampjes met allerlei leuke artikelen. Komend weekend is er een voorjaarsmarkt op de Dierenselaan en Apeldoornselaan met zo’n 150 kramen vol kleding, cadeau’s, cosmetica en speelgoed.

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei is de voorjaarsmarkt op de Dierenselaan/ Apeldoornselaan. Naast dat je er kunt shoppen voor kleding en leuke spulletjes is er ook genoeg voor de innerlijke mens zoals broodjes hamburger, Italiaans ijs, Vietnamese loempia’s, roti en churros.

Kinderen

De voorjaarsmarkt is echt een markt voor iedereen. Volwassenen kunnen heerlijk struinen langs de kraampjes en de kinderen kunnen zich vermaken op een draaimolen, het springkussen of met de bungee jump. De jongste kids kunnen een ritje maken op schattige pony’s. De markt is op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend en zondag vanaf 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:

De passie van deze ondernemers maakt winkelgebied Apeldoornselaan/ Dierenselaan ontzettend leuk

''Ik ben een effe een laantje pakken!'' Iedereen die voor 1990 geboren is kent het gezegde maar al t...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Dierenselaan – Apeldoornselaan. Meer over Winkelcentrum Dierenselaan – Apeldoornselaan ontdekken?

Winkelcentrum Dierenselaan – Apeldoornselaan winkelen

Dierenselaan 47, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

adv.