Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jippie! De Albert Heijn aan de Grote Marktstraat is weer open (met sushibar en barista’s)

Aangeboden door Albert Heijn Grote Marktstraat 8 juli 2020

Gelukkig! Vandaag (woensdag 8 juli 2020) opent de Albert Heijn aan de Grote Marktstraat 55a zijn deuren weer. De ‘Appie’ midden in het centrum is grondig verbouwd, met niet alleen véél meer vers maar ook een heuse foodcounter met verse broodjes en pizza’s. De barista schenkt je de meest lekkere koffie in en heb je trek in sushi? Kies wat uit bij de sushibar.

Het was voor ons van indebuurt best wel afzien toen de Albert Heijn aan de Grote Marktstraat tijdelijk dicht ging voor de verbouwing. Wij halen onze lunch er namelijk altijd. Maar het was het wachten waard, want we kijken onze ogen uit. Wat is het mooi geworden!

Pizza’s uit de steenoven

De vestiging is als tweede Albert Heijn in Den Haag compleet ingericht volgens het nieuwste winkelconcept. Dat betekent: een nóg ruimer assortiment aan groente, fruit en kant-en-klaarmaaltijden. Ook is de brood- en banketafdeling uitgebreid, en zijn er nog meer kazen en borrelhapjes.

Tekst gaat verder onder de foto’s

De sushibar midden in de winkel
De foodcounter met verse koffie, pizzas en verse maaltijden
De bonbons staan klaar voor de eerste klanten!
Het borrel assortiment is nóg uitgebreider

Foto’s: Albert Heijn

Maar de knaller van de verbouwing is toch wel de foodcounter. Bij ‘AH Keuken & Café’ kun je alles vinden voor de lunch, en de broodjes en pizza’s (uit de steenoven!) worden voor je neus bereid. “Verder hebben we een sushibar met professionele chefs die de hele dag sushi en sashimi bereiden. Met name in de stad is er behoefte aan deze luxe producten, die ze direct kunnen opeten”, vertelt supermarktmanager Brenda van Poelgeest.

Lekkere aanbiedingen

Brenda is zelf heel blij met de cappuccino van vers gemalen bonen: “De barista klopt het melk zelf op. Niet alleen smaakt de koffie dan lekkerder, het maakt de ervaring van koffie drinken ook leuker.”

Elke dag zijn er wel leuke aanbiedingen bij de foodcounter. Zo kun je elke dag tussen 16:00 en 18:00 uur een verse pizza halen voor €4,- !

Omgekeerde looproute

Als je de gepimpte Albert Heijn nu binnenloopt moet je niet schrikken: de vertrouwde wandelroute is compleet omgekeerd. Als je de roltrap afkomt, loop je nu direct de kant op waar voorheen de zelfscankassa’s stonden. Loop je naar rechts, dan loop je de foodcounter in met alle verse pizza’s, broodjes, koffie en sushi. De opzet van de winkel is hierdoor ruimer geworden, wat het winkelen nog veiliger maakt.

Fijn: als je alleen voor de foodcounter komt, hoef je niet eerst door de supermarktpoortjes. Bang om in de rij te moeten staan hoef je trouwens niet. Het aantal zelfscankassa’s is behoorlijk uitgebreid: er staan er nu 23. “De winkel heeft écht een metamorfose gekregen,” zegt Brenda enthousiast.

Om het allemaal nog leuker te maken, krijg jij een lekker doosje bonbons mee als je er vandaag je boodschappen doet. Lekker voor bij hun verse koffie 🙂


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn Grote Marktstraat. Meer over Albert Heijn Grote Marktstraat ontdekken?

Albert Heijn Grote Marktstraat

Geopend08:00 - 22:00

Grote Marktstraat 55a, Den Haag

adv.