Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nomineer nu jouw favoriete Haagse horecaonderneming 2019

Aangeboden door Kreativ Events 10 december 2019

Den Haag barst van de fijne en mooie horecazaken. Elk jaar komen er weer meer bij en de Haagse cafés, strandtenten en restaurants zijn populairder dan ooit. Komend jaar wordt de Haagse horeca weer extra in het zonnetje gezet tijdens een grote prijsuitreiking op de Haagse Strand- en Terrasbeurs 2020. 

De vorige editie van de Haagse strand- en terrasbeurs was afgelopen jaar een groot succes toen de eerste indebuurt Nieuwkomer Award werd uitgereikt aan Grand Café Victoria. Ook komend jaar zullen er weer prijzen worden uitgereikt tijdens de beurs.

Horecaprijzen

Zo is er naast de indebuurt Nieuwkomer Award, de prijs voor de beste Haagse nieuwkomer, ook een prijs voor het beste gebruik van Noordzee vis en een prijs voor de meest duurzame horecaonderneming. De prijzen worden uitgereikt op 3 februari 2020 in de Grote Kerk in Den Haag tijdens de Haagse strand- en terrasbeurs.

Nomineren

Natuurlijk is het bepalen van de winnaar van deze Haagse horecaprijzen geen makkie. Maar jij kunt meehelpen om de Haagse toppers die het verdienen te nomineren. Je kunt je favoriete horecaonderneming tot en met 10 januari 2020 nomineren via www.haagsestrandenterrasbeurs.nl. Vanaf half januari kan er vervolgens worden gestemd op de Haagse genomineerden.

Haagse Strand- en Terrasbeurs

Deze editie van de Haagse Strand- en Terrasbeurs vindt plaats op een nieuwe locatie in het centrum van Den Haag. De beurs wordt georganiseerd door Kreativ Events Nederland in opdracht van Vereniging van Strandexploitanten Scheveningen in samenwerking met de gemeente Den Haag.

Op 3 februari 2020 komt de Haagse horeca samen voor masterclasses, de exposanten en de uitreiking van Awards.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kreativ Events. Meer over Kreativ Events ontdekken?

Kreativ Events entertainment

Prins Willemstraat 41, Den Haag

Bekijk meer:entertainment

adv.