Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huren in hartje Den Haag? In dit wooncomplex kan dat (nog)

Aangeboden door Q Makelaars 20 juni 2020

Iedereen wil natuurlijk wonen in ons mooie Den Haag: maar een fijne huurwoning vinden is best een klus. Goed nieuws! Wij ontdekten dit wooncomplex aan de Paviljoensgracht, met 60 ‘verhuisklare’ en betaalbare appartementen in een voormalig kantoorpand.

De appartementen in het centrum van Den Haag worden komende maanden opgeleverd aan de huurders, en er zijn er nog maar liefst 40 beschikbaar. Hartje centrum? Dan zijn ze vast heel duur, zul je misschien denken. Nou nee: je huurt er al een appartement vanaf €842,-.

Klussen niet nodig

Verbouwen hoeft niet want de nieuwbouwwoningen zijn ‘verhuisklaar’. Dat betekent dat álles wat je nodig hebt er al in zit, van de vloer (een PVC-vloer met vloerverwarming!) tot de keuken en badkamer. Fijn detail is dat alles nieuw is, en gasloos. Waar niet alleen het milieu bij gebaat is, maar ook jouw portemonnee. Want je bespaart behoorlijk op je maandelijkse woonlasten als je geen gas gebruikt.

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Foto: Q Makalaars
Foto: Q makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars
Foto: Q Makelaars

De appartementen van het project Paviljoensgracht zitten op de etages twee tot en met vijf. 

Eigen dakterras

“De huurappartementen worden turn-key opgeleverd, dus direct te betrekken. Daarnaast heb je keuze in woningtype, indeling en ligging van een appartement”, vertelt Michel Bol, verhuurmakelaar bij Q Makelaars Groep.

Het project bestaat uit 30 x 2-kamer appartementen, 29 x 1-kamer appartementen en een uniek 3 kamer appartement met een heerlijk dakterras van maar liefst 12 vierkante meter. Een studio huur je dus al vanaf €842,-. Momenteel is een derde van de appartementen al verhuurd, dus er is nog voldoende kans om een mooi appartement te kunnen huren.

Wil je meer weten over deze nieuwe huurwoningen in Den Haag? Neem een kijkje op de website van Q Makelaars en schrijf je in!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Q Makelaars. Meer over Q Makelaars ontdekken?

Q Makelaars makelaars

GeopendHele dag

Bekijk meer:makelaars

adv.