Hier kun je snel en easy afslanken

Aangeboden door Easyslim.nu 27 mei 2018

Rank en slank de zomer in, dat willen we allemaal wel. Maar wat je er allemaal voor moet doen en laten -minder en gezonder eten en vooral veel sporten- is voor veel mensen een obstakel. Maar er is hulp aan de zonnige horizon: Easyslim.nu Den Haag heeft een geweldig effectieve behandelmethode waar je, terwijl je relaxed, van afslankt.

“Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken”, aldus Tanya Christy. Sinds twee jaar is Tanya de trotse eigenaresse van Easyslim.nu Den Haag. “We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslank-methodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt! Ons sterke punt is, dat mensen zich niet aan een of ander crashdieet hoeven te houden. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel terwijl het apparaat het werk doet. Zo simpel is het.”

Behandeling

“Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Hierdoor gaat het afslanken snel! Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en maakt het een slappe huid weer mooi strak.” Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands eigen doel. “Dat is voor iedereen wat anders, dat maakt het werk ook zo leuk”, vertelt Tanya enthousiast. “Het is prachtig om te zien hoe onze klanten met de week slanker worden en meer zelfvertrouwen krijgen!”

Easyslim.nu ervaring van Nadia

Een van de klanten van Easyslim.nu is Nadia. Anderhalf jaar geleden is Nadia bevallen van haar derde kindje en afvallen was voor haar direct een enorme strijd. “Ben je weer zwanger?” Dagelijks kreeg Nadia het te horen.  Omdat ze de negatieve vragen zo zat was, maakte Nadia een afspraak bij de dokter die haar doorstuurde naar de plastisch chirurg. Het bleek dat de buikspieren van Nadia  tussen de 10-12 cm uit elkaar stonden waardoor haar buik groter was dan normaal waardoor het leek op een zwangerschapsbuik. Ze konden niks voor haar betekenen. Dit was voor Nadia onacceptabel: ze wilde weer afvallen na de bevallingen. “Er moet toch een manier zijn om mijn buikspieren weer terug te krijgen op hun plek.”

De oplossing

Nadia stuitte per toeval op een advertentie van Easyslim.nu. Ze was meteen enthousiast en maakte een afspraak. Na de eerste behandeling was ze meteen 16cm van haar omvang kwijt! “Mijn buik voelde gelijk strakker,” verteld Nadia. Haar buikomvang was voor de behandeling 101 cm en na een aantal behandelingen nog maar 84 cm. En het allerbelangrijkste: haar buikspieren kwamen weer terug!

Nieuwsgierig geworden naar de behandelingen van Easyslim.nu? Je kunt nu een intake & proefbehandeling inplannen voor € 39,00 in plaats van € 69,00.

Afslankbehandeling actie bij Easyslim

Easyslim.nu
- Geldig t/m 15 jun 2018

Easyslim.nu beauty en wellness

Nu open09:00 - 21:00

Sweelinckplein 9, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.