Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier haal je de beste oranje tompouce voor Koningsdag (en zo worden ze gemaakt)

Aangeboden door Meesterbakker Roodenrijs 22 april 2020

Als indebuurt kijken wij altijd liever naar wat wél kan, in plaats van wat niet kan. Dat geldt ook voor Koningsdag tijdens de coronacrisis. Want wat hoort er ook bij een echt Hollands feestje? Juist, oranje tompoucen. En die kun je op Koningsdag gewoon halen bij Meesterbakker Roodenrijs.

De tompouce, dat heerlijke gebakje van bladerdeeg en banketbakkersroom, is onmisbaar tijdens Koningsdag. En dan hebben het nu over de oranje versie natuurlijk. En omdat we dit jaar thuis blijven, hebben we er des te meer behoefte aan. Toch?

Koningen

Koningsdag 2020 haal je dus gewoon in huis dit jaar, bij Meesterbakker Roodenrijs. Deze échte Haagse bakker is namelijk open op de ochtend (08:00 tot 12:00 uur) van Koningsdag en verkoopt die dag alléén maar oranje gebak (dus geen brood en snacks).

Waarbij de tompoucen de absolute koningen zijn! En de anderhalve meter afstand en aantal mensen in de winkel worden goed in de gaten gehouden.

Zo worden ze gemaakt

Heb je altijd al willen weten hoe tompoucen eigenlijk worden gemaakt in een echte banketbakkerij van Roodenrijs? Op dit filmpje zie je het hele proces:

Koekhappen

Wat stiekem ook wel bij Koningsdag hoort is koekhappen! Als je bij Meesterbakker Roodenrijs  een ontbijtkoek koopt (€2,50) krijg je er gratis een spelkaart bij waarmee je perfect de koning kan nadoen:)

adv.