Het is feest bij Tettero & Wetters Makelaars en dit is waarom

Aangeboden door Tettero & Wetters Makelaars 15 maart 2019

Hang de vlag uit! Ze hebben wat te vieren bij Tettero & Wetters Makelaars. Makelaar Diederik Brunings heeft namelijk iets leuks te vertellen. Tijd om poolshoogte te nemen.

Wij stapten binnen bij Tettero & Wetters in de Zeestraat en werden (zoals altijd) met open armen ontvangen. Het kantoor bestaat uit een klein, maar super gedreven team. Directeur/ eigenaar Ben Wetters, ken je natuurlijk al van dit leuke interview. Maar ook NVM-Makelaar Diederik Brunings, ARMT (Assistent Makelaar) Veronica en de altijd behulpzame Edith van de binnendienst staan voor je klaar. Leuk, maar wat hebben ze nou te vieren?

Beëdiging

Het moge duidelijk zijn: bij Tettero & Wetters zit een brok van ervaring tegenover je. En op 1 april (dat is geen grap) mag makelaar Diederik Brunings zijn officiële NVM-certificaat in handen nemen. Dat houdt in dat Diederik het hoogst haalbare certificaat voor de woningmakelaardij nu in zijn zak heeft! Dat is een felicitatie waard.

‘Dit is de kers op de taart’

Diederik is er zelf natuurlijk ook erg blij mee en noemt het ‘de kers op de taart.’ Hij vertelt: ”Deze vaktest kun je niet halen zonder ervaring en lokale kennis. Ik zit inmiddels 20 jaar in het vak dus het werd tijd!” Er verandert verder niet veel voor opdrachtgevers. Alleen kunnen ze nu ook gebruikmaken van de taxatieservice van Diederik.

Feliciteren

Sta je te springen om Diederik te feliciteren? Loop dan (zoals wij deden) eens binnen bij het kantoor aan de Zeestraat. Ook als je een woning zoekt, of een woning verkoopt is het handig om hier eens binnen te stappen. Een makelaar met zoveel passie, moet wel goed zijn!

Lees óók:

Tettero & Wetters makelaars

Zo scoor jij de beste startershypotheek

Dat het één groot gekkenhuis is op de huidige woningmarkt dat weten we al. Wat veel mensen echter ni...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tettero & Wetters Makelaars. Meer over Tettero & Wetters Makelaars ontdekken?

Tettero & Wetters Makelaars makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:00

Zeestraat 40, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.