Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hebben! Dit gezellige huis in de Archipelbuurt staat bij een hofje en staat net te koop

Aangeboden door Tettero & Wetters NVM Makelaars 23 juli 2020

Wonen in de mooie Archipelbuurt, wie wil dat nou niet? Dit is je kans want er staat een knusse woning te koop aan de Sumatrastraat, mét dakterras en patio. De kans is groot dat je nog kunt bezichtigen!

De woning die te koop staat bevindt zich in de populaire Archipelbuurt, vlakbij de gezellige Bankastraat met restaurants, cafés en winkels. Zowel het centrum van Den Haag als Scheveningen zijn een kwartiertje fietsen, en de Scheveningse Bosjes zijn om de hoek. Heerlijk!

Patio

De parterrewoning is heel bijzonder, want het heeft een zowel een patio (die je vanaf drie zijden kunt betreden) én een dakterras. De woning heeft een open woonkeuken met de nieuwste inbouwapparatuur en een ruim eetgedeelte, en rondom de patio kun je heerlijk chillen in de woonkamer.

De woning heeft twee slaapkamers, eentje op de begane grond en één op de eerste verdieping. En ze hebben ieder hun eigen badkamer en héél veel kastruimte, hoe fijn is dat 🙂

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Funda

Foto’s: Funda

Bezichtigen?

Zie jij jezelf hier wel wonen? Neem dan contact op met Tettero & Wetters Makelaars. Je bent altijd welkom om eens langs te komen op kantoor in de Zeestraat 40 maar je kunt natuurlijk ook mailen naar  [email protected] en bellen naar +31 (0)70 356 07 99. Neem ook eens een kijkje naar het gehele woningaanbod van deze makelaar.

adv.