Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hallo! Nieuwe Jumbo geopend aan de Fred en je koopt er veel vegan en biologisch

Aangeboden door Jumbo City – Frederik Hendriklaan 25 november 2020

Vanaf vandaag is ‘ie open, de nieuwe Jumbo City aan de Frederik Hendriklaan. Deze Jumbo City is lekker compact en heeft alles voor je dagelijkse boodschappen: van heerlijke borrelhapjes tot verse producten van La Place. Ideaal. 

Vanaf woensdag 25 november kun je voor het eerst je boodschappen doen in de nieuwe supermarkt. Het bekende hoekpand waar eerst supermarktketen Marqt een plekje had, is afgelopen weken omgetoverd tot een prachtige Jumbo City. Zeven dagen per week kun je er terecht voor een uitgebreid assortiment aan dagelijkse boodschappen, maar ook voor vers bereide producten uit eigen bakkerij. Meenemen, direct opeten of thuis klaarmaken; het kan allemaal.

Jumbo City

De grote Jumbo supermarkten kennen we allemaal wel, maar Jumbo City is vrij nieuw in Den Haag. Er zit er al eentje aan de Grote Marktstraat, de Jumbo City aan de Fred is het tweede filiaal. Je vindt hier reguliere Jumbo producten, maar ook Foodmarkt maaltijden en natuurlijk ook La Place. Van vers bereide maaltijden tot gekoelde drankjes, maar ook tandpasta vind je dus in één winkel bij elkaar. Dat is handig!

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Jumbo City Frederik Hendriklaan
Foto: Jumbo City Frederik Hendriklaan
Foto: Jumbo City Frederik Hendriklaan
Foto: Jumbo City Frederik Hendriklaan
Foto: Jumbo City Frederik Hendriklaan
Foto: Jumbo City Frederik Hendriklaan

Filiaalmanager Martijn

Bij de Jumbo City aan de Frederik Hendriklaan is Martijn Vis (28) de storemanager. Hij is vooral groot fan van de ‘borrelwereld’. “We hebben een flink assortiment tapas, buitenlandse kaasjes, wijnen en andere lekkere snacks. Alles voor de gezellige borrel dus.”

Ook is hij trots dat er groots is ingespeeld op biologische, vegetarische en vegan producten. “Op deze manier wil Jumbo lekker en gezond eten makkelijk bereikbaar maken voor iedereen.” Wat Jumbo nou zo’n fijne winkel maakt? “De laagste prijs, het grootste assortiment én de beste service.”

Chocoladereep

En er is meer goed nieuws, want klanten die in de openingsweek (tot en met zondag 29 november) voor een bedrag vanaf 15 euro boodschappen doen krijgen een heerlijke La Place chocoladereep mee naar huis.

Lees ook:

Dit moet je doen als er een vos in de de wijk loopt

“Er loopt een vos in de wijk. Is dat normaal en wat moet ik doen?” Deze vraag krijgen ze bij dierena...

Na 40 jaar gaat Parkpop weg uit het Zuiderpark: ‘Ik vind het een goede move’

De 40ste editie van het grote gratis popfestival, en inmiddels compleet festivalweekend, zou dit jaa...

Video: zo wordt het Voorhout volgehangen met duizenden kerstlichtjes

Het leek er somber uit te gaan zien deze winterperiode: Sinterklaas kreeg geen eigen intocht, vuurwe...

adv.