Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste ronde, laatste kans: in deze nieuwbouwwijk zijn nog maar 18 woningen beschikbaar

Aangeboden door ABB Bouwgroep 21 november 2019

In één van de meest groene gebieden van Den Haag verrijst as we speak een splinternieuwe woonwijk: Haags Buiten. Dinsdagavond 3 december start de start verkoop van de vierde, laatste fase. Wij vertellen je hoe je één van deze woningen kunt bemachtigen!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: wonen in een oase van rust en groen en tegelijkertijd dichtbij de stad. Toch is dat precies wat nieuwbouwwijk Haags Buiten zo uniek maakt. De wijk is gelegen in het een groene zone tussen Den Haag en Wateringen. Op loop- of fietsafstand bevinden zich onder andere een basisschool, winkelgebieden en sportverenigingen.

Twaalf Waterwoningen

In deze laatste fase gaat het om twaalf Waterwoningen en zes Familiewoningen. De twee-onder-een-kapwoningen liggen aan het water en hebben een waterterras. De woningen zijn bovendien gelegen aan het einde van een straat. Hier komen alleen jij en je directe buren. Dat geeft rust. De auto parkeert u gewoon onder de carport op uw eigen erf. De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 163 vierkante meter. Lekker ruim dus! Tot slot zijn er veel keuzemogelijkheden, zoals een uitbouw, aparte zolderindeling of grotere badkamer.

Zes Familiewoningen

Daarnaast gaan ook de laatste zes Familiewoningen in de verkoop. Dit betreffen ruime eengezinswoningen met een woonoppervlakte van 134 tot 159 m². Deze woningen hebben drie tot zes slaapkamers en een heerlijke, diepe achtertuin. Ook hier zijn veel keuzemogelijkheden.

Impressie van de zes Familiewoningen. Beeld: ABB Bouwgroep
Impressie van de zes Familiewoningen. Beeld: ABB Bouwgroep
Impressie van de zes Familiewoningen. Beeld: ABB Bouwgroep
Impressie van de zes Familiewoningen. Beeld: ABB Bouwgroep

Vergroot je slagingskans

Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Schrijf je hier dan snel in voor de start verkoop. Doe je die voorinschrijving, dan word je automatisch geïnformeerd hoe je jouw kans op een woning zo groot mogelijk maakt. Een kijkje nemen op de bouwplaats? Kan ook, klik dan hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ABB Bouwgroep. Meer over ABB Bouwgroep ontdekken?

ABB Bouwgroep

Molendijk 160, Sliedrecht

adv.