Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Flamenco dansen en yoga: op deze dagen kun je gratis workshops volgen op Scheveningen

Aangeboden door Mantelkring 11 juli 2020

Een workshop Flamenco dansen of een spoedcursus vrienden maken. En wat dacht je van een uurtje mantra’s zingen of yoga? Van 21 juli tot en met 25 juli 2020 kan het allemaal, op de ‘Zomer-5-daagse’ bij indoor beach locatie Lindobeach op Scheveningen. En het mooiste nieuws is: het is gratis! 

De organisatoren van de Zomer-5-daagse zijn Mantelkring en OpenJeHart. Zij zorgen het hele jaar door voor gratis activiteiten en workshops in Den Haag, voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat zijn mantelzorgers, maar ook mensen die behoefte hebben aan sociale contacten of heel erg ‘opgesloten’ zaten tijdens de coronacrisis.

Flamencodansen

De Zomer-5-daagse bij Lindobeach op Scheveningen is helemaal ingericht op de 1,5 meter afstandsnorm, en het aanbod is lekker divers. En praktisch: zo is er zelfs een workshop ‘Omgaan met extreme hitte’ (want niet iedereen houdt ervan). De gratis workshops en activiteiten tijdens de Zomer-5-daagse brengen letterlijk het zonnetje in je naar boven.

Want je kunt ook leren Flamenco dansen, en lekker rekken en strekken tijdens de yoga-sessies. En wil je gewoon de zilte zeelucht opsnuiven? Dan kun je bijvoorbeeld een groep-strandwandeling maken met een coach.

High tea

Heb je je de laatste tijd veel zorgen gemaakt? Dan is de workshop ‘Stoppen met piekeren’ een aanrader. Je krijgt hier handvatten waar je de rest van je leven iets aan hebt. Hoofddoel van het event is verbinden, en je een sociale én mentale boost geven. En als je na al die fijne activiteiten trek hebt gekregen, kun je genieten van onder andere een heerlijke high tea (de koffie en thee zijn de hele dag gratis).

Tekst gaat verder onder de foto

De vrijwilligers van OpenJeHart en Mantelkring gaan de Zomer-5-daagse in goede banen begeleiden. Foto: Mantelkring

High tea

Deelname aan de activiteiten van de zomer-5-daagse kost je dus helemaal niente. Het enige dat je hoeft te doen is je kosteloos aanmelden als lid van Mantelkring (als je mantelzorger bent) of OpenJeHart (als je gewoon een steuntje in de rug kunt gebruiken). Vervolgens krijg je de uitnodiging voor het event toegestuurd. En aan je lidmaatschap ga je zeker wat hebben: Zo organiseert Mantelkring het héle jaar door leuke gratis activiteiten in Den Haag. En er is elke week een begeleide stadswandeling door elk van de Haagse stadsdelen.

Kijk op de website voor meer informatie over het programma van de Zomer-5-daagse of bel 088-7878988.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mantelkring. Meer over Mantelkring ontdekken?

Mantelkring dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening

adv.