Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een relaxte zondag begint met het Residentie Orkest

Aangeboden door Onze partners 10 april 2018

Zondagochtend lekker lang in bed blijven liggen? Geen sprake van! Wij genoten, een paar meter afstand van het strand, bij het Lazy Sunday concert van het Residentie Orkest. Dat is nog eens een geweldig begin van de zondag!

Met het zonnetje in de rug, liepen we op zondagochtend iets voor 11 uur richting het Zuiderstrandtheater. Wat een machtige plek is dat toch! Binnengekomen staat de koffie, jus en wat lekkers al voor je klaar. Het Residentie Orkest zorgde met een warm welkom voor een goede start van deze zondag.

Ontbijt

“Onze musici en solisten hebben speciaal voor jou een niet te versmaden symfonisch ontbijt bereid. Een klankenpalet als een knapperig muzikaal croissantje met een glaasje versgeperste romantische frisheid. Niets is zo lekker als wakker worden met het Residentie Orkest.”
Na het concert kun je nog een lekker even blijven hangen. Drink nog een kopje koffie, de krantjes liggen klaar…. Het perfecte zondagochtendgevoel!

Muzikale Kinderworkshop

Niets moet op Lazy Sunday. Een oppas regelen ook niet, want kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen tijdens het concert voor slechts € 3.50 deelnemen aan een leuke muzikale workshop. Vandaag leerden de kinderen een lied met begeleiding van slaginstrumenten. Na afloop van het concert voerden ze dit natuurlijk ook uit voor de ouders. Vink bij het bestellen van de tickets de muzikale workshop aan, dan zijn je kinderen verzekerd van een plekje.

Programma Lazy Sunday

Zondag 13 mei 2018: Glorie en tragiek

Zondag 11 november 2018: America First

Zondag 16 december 2018: Bachs Weihnachtsoratorium

Zondag 10 februari 2019: Soltani meets Egarr

Zondag 7 april 2019: Dvoráks mooiste

Prijs

De kaartjes voor de concert is best wel goedkoop. Voor de eerste rang betaal je € 26,-, voor de tweede rang € 23,- en voor de derde rang € 20,-. Bestellen kan hier.

 

Lazy Sunday Residentie Orkest
Lazy Sunday Residentie Orkest
Lazy Sunday Residentie Orkest
Lazy Sunday Residentie Orkest
Lazy Sunday Residentie Orkest
Lazy Sunday Residentie Orkest

adv.