Drie redenen waarom je snel weer bij Oogmerk Tunderman langs moet komen

Aangeboden door Tunderman opticiens 26 januari 2018

Er gebeurt weer een heleboel bij Tunderman aan de Van Hoytemastraat. Zaterdag 3 februari is er bijvoorbeeld een Silhouette Eyewear styledag waar je je door een professionele stijlist kunt laten adviseren. Je kunt daarnaast weer je jaarlijkse oogmeting inplannen én alle nieuwe monturen voor 2018 zijn binnen. Reden genoeg dus!

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Silhouette Eyewear styledag

Silhouette Eyewear styledag

Tijdens de Silhouette Eyewear styledag is er ruime keuze in de beroemde randloze en vederlichte Silhouette designmonturen (gemaakt in Oostenrijk). Er is plaats voor circa tien mensen om advies te krijgen van een professionele stijladviseuse. Mocht je nou net aan een nieuwe bril toe zijn, is dit een uitgelezen kans om het op een leuke manier eens anders aan te pakken! Je kunt via de website of telefonisch (070-3242056) een afspraak maken.

Monturen 2018

Oogmerk Tunderman

Je kunt een kijkje komen nemen bij de zonnebrillen voor 2018, wat die zijn al binnen! Het maken van een zonnebril op sterkte kost even tijd en als je hem nu bestelt, is hij zéker voor eerste zonnestralen binnen. Er zijn het hele jaar topkwaliteit Hoya zonneglazen verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Zowel enkelvoudige glazen als multifocaal (met leesdeel) en met allerlei soorten filters. Onder andere polariserend, contrast verhogend en Hoya*  enRoute Autofilter voor beter zicht tijdens het autorijden.

Merkzonnebrillen die bij Oogmerk Tunderman te koop zijn: Oliver Peoples USA, Persol, Maui Jim, Epos, MODO, Ray Ban, Tod’s.

Ook voor een merkmontuur is weer veel moois binnengekomen. Denk daarbij aan internationale merken als: Johan Goisern (Oostenrijk), Monoqool 3D (Denemarken), Lunor (Duitsland), Oscar Magnusson (Zweden), Paul & Joe (Parijs), Oliver Peoples (USA), Nine (Denemarken) en Pierre (Parijs). Zoek je een smaller designmontuur? We hebben de topbrillen van twee Duitse zussen: Colibris.eu “Great glasses for small faces!”

Oogmeting

Oogmerk Tunderman

Het is belangrijk om regelmatig een oogmeting te laten doen. We checken dan ook de oogdruk en als er aanleiding toe is, maken we netvliesfoto’s die veel over de gezondheid van je ogen vertellen. Waar een opticien alleen kijkt naar uw gezichtsscherpte en eventuele brilsterkte, bepaalt de optometrist de gezondheid van de ogen in zijn geheel.

Een optometrist is paramedisch opgeleid om de gezondheid van ogen te beoordelen. We denken hierbij aan het beoordelen van staar, maculadegeneratie en glaucoom. Onze optometristen zijn speciaal opgeleid om oogaandoeningen in een vroeg stadium te herkennen, mogelijk nog voordat je dit zelf merkt.

Hiernaast houdt de optometrist zich bezig met het onderzoeken en behandelen van droge ogen, de zorg rondom refractiechirurgie zoals ooglaseren en het behandelen van problemen met de samenwerking tussen de ogen. Indien nodig werkt onze optometrist nauw samen met de oogartsen in de regio. Maak hier een afspraak.

Tunderman opticiens opticiens

Nu open09:30 - 17:00

Van Hoytemastraat 37, Den Haag

Bekijk meer:opticiens

 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.