Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is wat jouw huid nodig heeft volgens huidtherapeut Sophie

Aangeboden door CadanCe Huidinstituut 23 mei 2020

We gingen laatst op bezoek bij CadanCe Huidinstituut aan de Vlierboomstraat voor een (gratis!) huidmeting. Wat dat is? Hét antwoord op wat jouw huid nodig heeft. Het is volgens eigenaresse en huidspecialiste Sophie Imbert het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven want ‘meten is weten’: “Een pukkeltje betekent echt niet meteen dat je een vette huid hebt.” 

Ken je dat, dat je veel te lang twijfelt over welke crème je nou moet kopen? Heb je nou een droge of juist vette huid? Of gemengd? Help!

Misverstanden

“Er bestaan heel veel misverstanden over de huid”, vertelt Sophie. “Bij het verschijnen van een pukkeltje denken mensen vaak dat ze een vette huid hebben. Maar pukkels kunnen veel andere oorzaken hebben zoals verkeerde voeding of hormonale veranderingen. Door de huidmeting met behulp van een huidscan kom je er precies achter of je een vochtarme of droge huid hebt.”

En dan is het tijd voor CadanCe om actie te ondernemen en een behandelplan op te stellen. Sophie: “Als je na de huidmeting weet welke conditie je huid heeft en je daar verandering in wilt, gaan we kijken naar oplossingen. Je krijgt een uitgebreid en eerlijk advies over een eventuele behandeling en er wordt samen met jou gekeken naar passende oplossingen.” Eén ding is zeker: na de huidmeting koop je niet zo snel de verkeerde crème meer. “Consumenten worden vaak misleid door de tekst op die potjes”, aldus Sophie.

Tekst gaat verder onder de foto

Sophie maakt een uitgebreide analyse van jouw huid. Foto: CadanCe Huidinstituut

Vergoed

Het advies van CadanCe kan echt van alles inhouden: de vochtbalans verbeteren met behulp van ‘Mesotherapie’ (een soort mega hydratatieboost) of acné bestrijden door op maat gemaakte behandelingen. Weetje: die laatste behandeling wordt vaak vergoed door je zorgverzekering.

“Doordat mensen dit niet weten lopen zij of hun kinderen soms jarenlang met schaamte over hun huid rond. Zo zonde, want er worden tot vijf behandelingen per jaar vergoed. Niets maakt mij zo blij als ik iemand daarmee kan helpen”, aldus Sophie. “Je huid is je visitekaartje: hoe beter jij je voelt over je verschijning, hoe meer je in je kracht staat.”

Eerlijk

Bij CadanCe gaat het eigenlijk niet om de standaardbehandeling zoals een reiniging en maskertje. “Daarmee boek je geen blijvend resultaat”, aldus Sophie.

Maar kunnen we dan wonderen verwachten en resultaten boeken na een paar behandelingen? Sophie: “Als iemand van zeventig de huid wilt van iemand van twintig dan ben ik eerlijk: dat kan gewoon niet. Dan kijken we naar wat er wél kan. Als ik twijfel over iemands verwachting, doe ik niets totdat we het eens worden. Wij zijn alleen maar blij als iemand gelukkig de deur uitloopt.”

Speciale actie

Speciaal voor indebuurt Den Haag heeft CadanCe nu een hele fijne actie: €27,50 korting op élke behandeling bij je eerste bezoek. Of dat nu een behandeling voor figuurcorrectie is (doen ze ook!), een ‘Perfect aging’ behandeling of een huidverstevigende bindweefselmassage.

Maak online een afspraak op een tijdstip dat jou uitkomt. Het huidinstituut is net weer open dus hou er rekening mee dat ze de komende week bijna volgeboekt zijn:)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door CadanCe Huidinstituut. Meer over CadanCe Huidinstituut ontdekken?

CadanCe Huidinstituut beauty en wellness

Geopend09:00 - 17:30

Vlierboomstraat 461, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.