Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwbouwhuizen pál achter de duinen staan nog te koop

Aangeboden door VORM 8 november 2019

Een huis waar vanuit je in mum van tijd op het strand staat én razendsnel in het centrum bent: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar het kan wel! In nieuwbouwproject SANDT in Vroondaal worden dit soort huizen gebouwd. Goed nieuws: er zijn nog twee woningen beschikbaar.

Wij zouden maar wát graag in deze huizen wonen. Ze zijn vrijstaand en hebben een kavel van ruim 300 m2. Daar kun je een prachtige tuin in aanleggen. Daarnaast is er ruimte om twee auto’s te parkeren op de oprit. Ook het huis zelf is flink: 179 m2. De eerste verdieping heeft vier ruime slaapkamers, de zolder kun je zelf indelen. De woning wordt standaard opgeleverd met een mooie badkamer, de keuken kun je zelf uitkiezen.

Jaren ’30 stijl

De woningen in SANDT zijn ontworpen volgens de jaren ’30 stijl. Denk daarbij aan chique warme bakstenen gevels, overstekende dakgoten en andere typische details uit die tijd. Dit past perfect in de rest van het stijlvolle Vroondaal.

Lage maandlasten

Ook goed om te weten: de huizen zijn energieneutraal. Ze zijn gasloos, goed geïsoleerd en daarnaast hebben de woningen een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0. Dat is nog veel energiezuiniger dan wettelijk vereist wordt. Dit is fijn voor de toekomst, maar het levert je nu ook al veel op. Je hebt straks een lagere energierekening en je kunt meer lenen tegen een lagere rente. Je komt namelijk in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek. Ben je benieuwd wat jij maandelijks gaat uitgeven aan je nieuwe woning? Dat kun je checken via deze calculator van VORM.

Je kunt er snel in

De huizen zijn onderdeel van de eerste fase van SANDT. Dat betekent dat ze worden opgeleverd in het tweede of derde kwartaal van 2020. Dat is supersnel! Als je geïnteresseerd bent in één van de vrijstaande woningen van SANDT, kun je klikken op de onderstaande oranje button. Hier vind je ook meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door VORM. Meer over VORM ontdekken?

VORM makelaars

Veerweg 165, Papendrecht

Bekijk meer:makelaars

adv.