Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze internationale toneelhit komt terug naar Den Haag (en je tweede kaartje is gratis!)

Aangeboden door Koninklijke Schouwburg 9 december 2019

Wat voor wereld laten we na aan onze kinderen? Daarover gaat de spannende theatervoorstelling The Children van Het Nationale Theater. In de Koninklijke Schouwburg Den Haag is de voorstelling van 21 tot en met 26 december voor het laatst te zien. Wij verklappen je hoe je hier met korting heen kunt!

De voorstelling was in de grootste internationale theaters te zien: van Broadway in de Verenigde Staten tot West End in Engeland. Met de Nederlandse vertolking toerde Het Nationale Theater de afgelopen maanden door Nederland. Eind december keert de show terug naar de Koninklijke Schouwburg Den Haag, waar in september de tour begon.

[tekst gaat door onder de trailer]

Sterrencast

In de Nederlandse vertolking zijn topacteurs Stefan de Walle (De Marathon), Antoinette Jelgersma (Flikken Maastricht) en Sylvia Poorta (Soldaat van Oranje) te bewonderen.

De Walle en Jelgersma spelen een gepensioneerd Brits echtpaar, die in een ver verleden in een kerncentrale werkten. Na een ramp met die centrale, staat veertig jaar later ex-collega Rose (Poorta) voor de deur, met een verpletterend voorstel. Wat volgt is een spannend relatiedrama, met veel grappige en ongemakkelijke momenten.

Beluister trouwens zeker deze podcast, waarin Stefan de Walle je meeneemt in het plot.

Beeld uit theatervoorstelling The Children. (Beeld: Sanne Peper)
Beeld uit theatervoorstelling The Children. (Beeld: Sanne Peper)
Beeld uit theatervoorstelling The Children. (Beeld: Sanne Peper)

Tweede kaartje gratis

Het Nationale Theater heeft een online adventskalender, met elke dag een nieuwe actie of aanbieding. Zo krijg je voor The Children je tweede kaartje gratis. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Ook met gebarentolk of kerstlunch

Er zijn bovendien drie extra speciale middagvoorstellingen. Bij de middagvoorstelling op 22 december is bijvoorbeeld een gebarentolk aanwezig. Daarnaast zijn er ook voorstellingen op eerste en tweede kerstdag; op eerste kerstdag kun je nog een smakelijke kerstlunch bijboeken. Wees er wel snel bij: de lunch op 26 december is reeds uitverkocht.

Gratis kerstmok

Vanaf maandag 9 december is daarnaast het winterterras open. Daar krijg je op vertoon van deze actiepagina gratis chocolademelk of glühwein in een kerstmok van Het Nationale Theater. Supersympathiek: die mok mag je houden!

Kaarten bestellen voor The Children? Via onderstaande oranje knop ga je rechtstreeks naar de bestelpagina.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Koninklijke Schouwburg. Meer over Koninklijke Schouwburg ontdekken?

Koninklijke Schouwburg theaters

Vandaag gesloten

Korte Voorhout 3, Den Haag

Bekijk meer:theaters

adv.