Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dansend het nieuwe jaar in: op dit nieuwjaarsfeest is stilstaan geen optie

Aangeboden door Disco-Train 27 november 2019

Is jouw agenda nog leeg op oudjaarsavond? Niet lang meer. Hop aan boord van de New Year Party van Disco Train en vier het nieuwe jaar met je vrienden familie en heel veel andere feestvierders. Met oliebollen, een glaasje bubbels en natuurlijk de lekkerste muziek van de jaren ’70 tot nu. Volgend station: 2020!

Het ultieme Oud & Nieuw Feest

Terwijl de confetti nog naar beneden dwarrelt, hef jij gelukzalig het glas met je vrienden of vriendinnen. Met in je andere hand een oliebol en op ABBA’s Happy New Year dat uit de luidsprekers knalt. Welkom in 2020 – en op de New Year Party van Disco Train. Hét Oud & Nieuw feest voor 25 plussers.

[Tekst gaat door onder het filmpje]

Back to the start

Grote kans dat jij al eens op een feestje van Disco Train bent geweest. Disco Train begon vijftien jaar geleden in Den Haag en dendert tegenwoordig het hele land door.

Deze fonkelnieuwe editie van de New Year Party gaat terug naar het station waar de trein ooit vertrok: Ockenburg Active. De sfeer is hier wat intiemer en biedt toch ruimte genoeg om lekker los te gaan. Ook fijn: je kunt gratis parkeren op loopafstand.

Verzoekje? Kom maar door

Een team van vier dj’s draait de lekkerste hits van de jaren ’70 tot nu. Heb je jouw favoriete feestnummer nog niet voorbij horen komen? Loop dan gerust naar de DJ en vraag die ene toffe plaat aan.

Disco Train

Tickets

De voorgaande edities waren volledig uitverkocht en er worden dit jaar minder kaarten verkocht dan voorgaande jaren. Dus twijfel niet en bestel ze snel, via de oranje knop hieronder. Happy new year!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Disco-Train. Meer over Disco-Train ontdekken?

Disco-Train vrijetijd en uitgaan

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.