Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dans en beweging vanuit een virtueel hotel: check dit evenement van Korzo 

Aangeboden door Korzo Theater 26 juni 2020

De theaters zijn gelukkig weer open, maar we willen je deze nieuwe online voorstelling evenement van Korzo niet onthouden. Korzo @ NITE Hotel laat je namelijk dwalen door een virtueel hotel, waarbij je allemaal kamers kunt bezoeken en daar de meest bizarre kunst tegenkomt. Ook kun je via Zoom feesten met een DJ én in gesprek gaan met kunstenaars.

Hoteleigenaren Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel hebben Korzo 26 juni tot en met 6 juli uitgenodigd om op ontdekkingsreis te gaan in het NITE Hotel. In de virtuele lobby, bar, hotelkamers en theaterzaal gaat Korzo op onderzoek uit naar het maken en beleven van kunst in de online wereld: wij mogen dus mee!

Tekst gaat verder onder beeld

Beeld: Korzo TheaterHet Echte Werk

Wat ga je zien?

Eerst ga je naar de website van het NITE hotel: www.nitehotel.nl. Daar krijg je een video-uitleg hoe het werkt: in plaats van kloppen op de hotelkamers klik je jezelf gewoon naar binnen in één van de elf hotelkamers, de bar of het theater. Daar zie je dansvoorstellingen, volg je de classes en ga je met kunstenaars in gesprek. Dwaal door de hotelkamers van de Korzo makers, programmeurs en partners en zie wat hen bezig houdt.

Live Programma

Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni is er op dezelfde website van het Korzo @ NITE Hotel een live programmering te zien. Er zijn voorstellingen van onder anderen Sarada Sarita en Junadry Leocaria, dance classes met Fractal Collective en Rutkay Özpinar, een ochtendwandeling, een film en sluit DJ Lucas Benjamin sluit de openingsavond de avond af met een gezellige Zoom party.

Leuk: je kan aanschuiven bij twee interessante panelgesprekken over physical and mental health en de impact van de actualiteit op jonge makers waarin naast Covid-19 óók gesproken wordt over racisme, klimaat en politiek. Korzo @ NITE Hotel is trouwens gratis te bezoeken, maar bijdrages zijn welkom. Support de kunstenaars in deze bizarre tijden en doneer een bedrag naar keuze. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website van Korzo Theater voor meer informatie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Korzo Theater. Meer over Korzo Theater ontdekken?

Korzo Theater theaters

Prinsestraat 42, Den Haag

Bekijk meer:theaters

adv.