Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij dit nieuwe strandpaviljoen op Scheveningen kun je tafelbarbecueën (met gratis fles wijn!)

Aangeboden door Panama Beach 29 mei 2020

Hoera! Vanaf aanstaande maandag mogen we weer: gezellig een drankje drinken of hapje eten bij een strandtent. En wij weten wel waar we als eerst heengaan: naar het gloednieuwe Panama Beach op Scheveningen. Want bij deze super gezellige beachclub kun je ‘tafelbarbecueën’ en je krijgt er een gratis wijn fles wijn bij!

Genien en Maurice la Brujeere van strandtent Panama Beach (dat tussen de Pier en het Zwarte pad ligt) kunnen hun geluk niet op dat ze weer ‘echt’ open mogen. Er is hard gewerkt om het strandpaviljoen van binnen en het ruime terras anderhalve meter-klaar te maken. “We hebben er ontzettend veel zin in,” aldus het vrolijke echtpaar. Nou, wij ook!

Ingebouwde barbecue

In een tafelbarbecue op hun gezellige terras pal aan zee bijvoorbeeld. Een wat? Dat is een ingebouwde barbecue in de tafel: een soort gourmetten maar dan op echt vuur waarbij je lekker kunt blijven zitten. En heel fijn: je krijgt er een fles wijn per twee personen bij. Dus ben je met z’n zessen? Dan krijg je er gewoon drie. Relaxte deal toch?

Met de super gezellige inrichting met knusse zithoekjes, veel planten en comfortabele stoelen zou je het niet denken, maar dit is het allereerste jaar voor Panama Beach. Een dubbel zure tegenvaller dus voor Genien en Maurice, die al 27 jaar samenwerken. “En nog altijd gelukkig getrouwd haha!”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Daar is 'ie dan: de enige echte tafelbarbecue!
Een terras pal aan het strand..
Een RUIM terras welteverstaan!
Panama Beach maakt ook gevulde picknickmanden klaar: voor €25,-(voor 2 personen) is al dit lekker voor jou!
Alle tafels staan ruim uit elkaar

Strandhuisgevoel

Het stel heeft veel positieve energie, wat je terug ziet in de zaak. “Wij richten ons niet op de massa, maar op sfeer. Een beetje dat strandhuis gevoel van vroeger.” Of je nou een hele dag aan het strand hangt en tussendoor lekker wilt eten en drinken, borrelen of alleen voor het diner gaat: je zit wel goed Panama Beach.

En geen zorgen over te dicht bij elkaar zitten, er zit een zee aan ruimte tussen de tafels en als je binnen eet word je netjes naar je tafel begeleid.

Menu

En over eten gesproken. Bijna de hele wereld komt voorbij op de menukaart, of het nu Frans, Amerikaans of Thais is. De Poussin (scharrelkippetje van de grill, €18,50) lijkt ons wel wat. Of de lekkere Thaise groene curry (€16,50). Onze favoriet de tafelbarbecue kost € 23,50 per persoon, met lekker veel vlees en groenten. EWil je liever op het zand of in de duinen eten? Dan is de Panama Beach Picknickmand een aanrader (€ 12,50 per persoon).

Alles wat bij Panama Beach gemaakt wordt is lekker fris, vers en fruitig. En geef je een feestje en wil je je event helemaal laten verzorgen bij Panama Beach? We hebben de gouden tip: “Onze prijs is lager dan andere strandtenten, omdat wij ons als nieuweling nog moeten bewijzen”, aldus Genien.

Reserveren

Ben jij benieuwd geworden naar dit nieuwe pareltje op Scheveningen? En bijvoorbeeld voor die tafelbarbecue met gratis fles wijn gaan? Je kunt online of aan de deur reserveren.

Zijn er al dertig mensen binnen? Dan hoef je meestal niet meer dan dertig minuten te wachten. Het terras kun je niet reserveren: behalve als je voor de tafelbarbecue gaat:)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Panama Beach. Meer over Panama Beach ontdekken?

Panama Beach strandtenten

Geopend09:00 - 00:00

Strand Noord 51, Den Haag

Bekijk meer:strandtenten
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.