Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wow! Bij deze corona-proof personal training studio heb je 20 vierkante meter voor jezelf

Aangeboden door BeneFIT Studio 10 juli 2020

We mogen weer naar de sportschool! Vind je het toch een beetje eng om weer te gaan vanwege het coronavirus? Of ben je bang dat je te dicht op elkaar zit? No sweat want je hebt bij BeneFIT Studio op Scheveningen 20 (!) vierkante meter helemaal voor jezelf, en er is een strak hygiëne protocol. De professionele begeleiding van een personal trainer én goede muziek maakt het sporten ook nog eens onwijs leuk.

BeneFIT Studio is géén massa-sportschool. Hier train je namelijk in je eigen zone van 20 vierkante meter. Waardoor je alleen maar bezig hoeft te zijn met sporten, onder begeleiding van een personal trainer. Lekker toch?

Coronaproof

Marcel van BeneFIT Studio vertelt: “We zijn de laatste maanden druk bezig geweest om de studio helemaal coronaproof  te maken. Er zijn maximaal vijf sporters per sessie binnen en naast het strakke hygiëne protocol, hebben we een nieuw luchtventilatie systeem.  “Er wordt ‘gebruikte’ lucht naar buiten gevoerd en verse lucht naar binnen”, vertelt eigenaar Marcel Keppel (33).

Eigen zone

Marcel: “Naast een persoonlijk plan om fit te worden is ons doel om je handvatten te geven, zodat je het straks helemaal zelf kan. Hoe kun je zelf de oefeningen doen, thuis of buiten? Voor iedereen werkt het weer anders. Voor mij is het belangrijker dat iemand sterker wordt en dat zelf kan volhouden, dan dat diegene klant blijft. Ik wil mensen niet afhankelijk van me maken, maar fit.” Toch blijven mensen bij Marcel terugkomen, sommigen zijn al jaren klant. Ze vinden het té leuk.

Tekst gaat verder onder de foto

Ook lekker aan het strand trainen kan bij BeneFIT. Foto: BeneFIT

Persoonlijke aandacht

Marcel merkt dat mensen de laatste jaren steeds meer investeren in hun gezondheid. “Ze willen meer dan alleen aan de apparaten hangen, zonder dat ze eigenlijk weten wat ze doen”, vertelt Marcel. “Om langdurig resultaat te boeken, is er veel meer nodig dan dat. Daarbij hou je sporten langer vol als het leuk is en je persoonlijke aandacht krijgt.”

Bij BeneFIT zijn er ook een diëtiste en fysiotherapeut die je precies kunnen vertellen wat jíj nodig hebt. Nooit geweten waar dat krampje in je rug nou vandaan komt? Of ben je ervan overtuigd dat je gezond eet maar ben je toch constant moe? Dan hebben zij vast en zeker een antwoord voor je, en begeleiden je in het proces. Zodat jij een gezonde en gebalanceerde levensstijl hebt, waar je de rest van je leven iets aan hebt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BeneFIT Studio. Meer over BeneFIT Studio ontdekken?

BeneFIT Studio sportscholen

Geopend06:00 - 22:00

Doctor Lelykade 20a, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

Lees meer:

Het werkt echt: zo blijf je fit op vakantie zonder teveel moeite

De zomervakantie staat voor de deur. Het moment waar je het hele jaar naar hebt uitgekeken. Je hebt ...

Tips van de expert: zo kom je van die vakantiekilo’s af!

Ah oh, die ijsjes op de Italiaanse Piazza hebben iets té goed gesmaakt. Wat nu? Je wordt overal met ...

adv.