Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit heb je nodig: deze Haagse trainer helpt je in no time van je corona-kilo’s af

Aangeboden door Fusion Sports Lifestyle 4 juni 2020

Voel jij je ook een beetje traag door dat vele thuiszitten? Maak je niet dik! Je gaat gewoon lekker de fit de zomer in. Je kunt daarvoor gaan zweten in de sportschool, maar met een personal trainer boek je veel sneller resultaat. Zo’n persoonlijke sportbegeleider is alláng niet meer alleen voor beroemdheden. De Haagse Arash Sohrabie van Fusion Sports Lifestyle vertelt je hoe hij de atleet in jou naar boven brengt: “Je kunt veel meer dan je denkt.”

“Het grootste voordeel van een personal trainer is dat je echt gecoacht wordt”, vertelt Arash. Hij geeft personal training op de locatie die jij wilt, of het nou binnen is of buiten. Ook geven hij en zijn collega’s bootcamps. Zelf heeft Arash jarenlang op hoog niveau gesport. Hij weet dus wel waar hij over praat.

Topsporter

“Het is een misverstand dat je alleen moe moet worden van een training. Het is het grotere plaatje dat telt”, aldus Arash. En dat houdt in: goede voeding, discipline in het trainen en weten welke oefeningen werken. Je behandelt een persoon als atleet: dan zal hij zich ook zo gedragen. Hij raakt uit z’n comfortzone, en dit ga je terugzien in de leefstijl.”

Arash heeft al ongelooflijke resultaten bereikt met ‘ zijn’. mensen. “Op je 50e 50 keer opdrukken als cooling down, handstand push ups doen en twee keer je lichaamsgewicht omhoog liften is niet ongewoon in mijn trainingen.”

Het mooie is dat alle trainers bij Fusion Sports Lifestyle een professionele achtergrond hebben, van topsporter en topsportbegeleider tot fysiotherapeut.

Tekst gaat verder onder de foto

Volgens Arash Sohrabie kan iedereen er zo bijhangen: mits je de juiste personal training krijgt. Foto: Fusion Sports Lifestyle

Calisthenics

En dat verschilt bij iedereen. Arash: “Bij het intakegesprek bespreken we de doelen en maken we een programma op maat.” En het zou goed kunnen dat je dan aan de slag gaat met ‘calisthenics’, een training die steeds populairder wordt. De Engelse naam calisthenics is afgeleid van twee Griekse woorden, kalos, mooi, en sthenos, kracht. Je krijgt er een sterk én mooi lichaam van. Dat wil iedereen wel!

Hoe het werkt? Bij calisthenics worden grote spiergroepen getraind met allerlei bewegingen. Dat kan hardlopen zijn, maar ook staan en duwen. Oefeningen worden vaak ritmisch en met minimale apparatuur uitgevoerd zoals elastieken of gewichten. Maar je belangrijkste hulpmiddel is je eigen lichaamsgewicht.

Bij calesthenics kun je onder andere met gewichten trainen. Foto: Fusion Sports Lifestyle

Aanbieding

“Je kunt zoveel meer dan je denkt, en daarom mag je de lat best een beetje hoger leggen”, vindt Arash. “Juist omdat wij het hele proces met spieropbouw kennen zit je bij ons goed.” En het is nog gezelliger ook, zo samen trainen!

Fusion Sports Lifetyle heeft trouwens een hele lekkere groupon aanbieding, waarbij je maar twee tientjes betaalt voor maar liefst tien bootcamp outdoortrainingen. Wil je bovenop de bootcamp ook een personal training? Dan betaal je nu maar €50,-.

Dus kom van die bank af en ga lekker sporten onder begeleiding. Dan zien we jouw killerbody straks wel op het strand:)


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fusion Sports Lifestyle. Meer over Fusion Sports Lifestyle ontdekken?

Fusion Sports Lifestyle sportscholen

GeopendHele dag

Haringkade 90, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

 

adv.