Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van pizzaoven tot sushibar: deze Albert Heijn is weer open en dit is er nieuw

Aangeboden door Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein 31 juli 2020

Wauw! Dat is het eerste wat je denkt als je de nieuwe Albert Heijn XL aan het De Savornin Lohmanplein in Den Haag binnenstapt. Drie weken geleden sloot de winkel, om compleet te worden verbouwd. De winkel heeft nu een nóg groter assortiment, maar ook een indrukwekkend foodcourt. Wij gingen voor je op verkenning!

Onder de vaste bezoekers van winkelcentrum De Savornin Lohmanplein heerst enthousiasme over de metamorfose van hun ‘Appie’. “Ik ben zo blij dat ie weer open is”, zegt iemand. “Wat is het groot geworden”, zegt iemand anders. En: “Leuk, een koffiecorner!”We begrijpen de vreugde wel, het ziet er inderdaad supermooi uit.

Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein - Foto door Yasmin Hargreaves (1)
Foto: Yasmin Hargreaves / Albert Heijn

Groot en compleet

Supermarktmanager Sjon van Ballegoijen (53) is blij met het resultaat. “De winkel is twee keer zo groot geworden en het assortiment is flink uitgebreid. Vooral de foodcorner is een aanwinst, maar er is nog veel meer veranderd. Meer Prijsfavorieten, bijvoorbeeld. Dit zijn artikelen van goede kwaliteit en met een klein prijskaartje, zodat je makkelijk voordelig boodschappen doet. Ook zijn er dertig zelfscankassa’s gekomen, om de wachttijden bij het afrekenen te verminderen.”

Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein - foto door indebuurt (7)
Supermarktmanager Sjon van Ballegoijen van de Albert Heijn XL aan het De Savornin de Lohmanplein. Beeld: indebuurt Den Haag

Foodcourt

Wij kijken vooral onze ogen uit in de nieuwe foodcourt. Die is niet te missen, want die bevindt zich naast de ingang. Je haalt er verse (lunch)broodjes en heerlijke baristakoffie. Daar kun je natuurlijk wat lekkers bij uitkiezen, zoals chocoladebroodjes of muffins. Er is ook een zithoek, maar die was tijdens de opening nog gesloten vanwege de grote drukte.

Tip: Van 08.00 tot 10.00 en van 15.00 tot 17.00 uur kosten alle warme dranken maar één euro. Ook kun je er een mooie lunchdeal scoren: een vers belegd broodje met frisdrank of sinaasappelsap voor maar € 4,50. Het is dat deze supermarkt op een half uur fietsen van onze redactie ligt, anders hadden we hier elke dag verse koffie en lunch gehaald!

Pizza en sushi

Ook bijzonder: in deze nieuwe Albert Heijn XL kun je pizza afhalen. Die wordt ter plekke voor je belegd met ingrediënten naar keuze en afgebakken in een professionele oven. (Tussen 16.00 en 18.00 kost zo’n warme pizza trouwens maar vier euro) Ben je meer van de Aziatische keuken? Bij deze Albert Heijn staan elke dag sushikoks verse sushi te maken.

Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein - Foto door Yasmin Hargreaves (4)
Italiaanser kan niet: je pizza wordt voor je ogen belegd met verse ingrediënten en ter plekke afgebakken. Foto: Yasmin Hargreaves / Albert Heijn

Trots

Sjon is trots op het bereikte resultaat. “Toen we de sleutel kregen, keken we onze ogen uit hoe groot en mooi het geworden was. Toen moesten we volle bak aan het werk, want alles moest schoongemaakt en gevuld worden. Gelukkig hoefde ik dat niet alleen te doen. Ons team bestaat uit meer dan 300 mensen. Samen hebben we het voor elkaar gekregen.”

De Albert Heijn XL aan het De Savornin de Lohmanplein. (Foto: indebuurt Den Haag)
Elke dag verse sushi! (Foto: indebuurt Den Haag)
Het sushi-assortiment bij de Albert Heijn XL aan het De Savornin Lohmanplein. (Foto: indebuurt Den Haag)
De compleet vernieuwde bakkerij. (Foto: Yasmin Hargreaves / Albert Heijn)
Ook algemeen directeur Marit van Egmond (links) was aanwezig bij de opening. Rechts supermarktmanager Sjon van Ballegoijen. (Foto: Yasmin Hargreaves / Albert Heijn)
In de vernieuwde supermarkt is nóg meer plaats voor groente en fruit. (Foto: Yasmin Hargreaves / Albert Heijn)

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein. Meer over Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein ontdekken?

Albert Heijn XL De Savornin Lohmanplein supermarkten

Geopend08:00 - 22:00

De Savornin Lohmanplein 20, Den Haag

Bekijk meer:supermarkten

FB: Wij houden wel van een maatje meer!

adv.