5 redenen waarom je écht een keer de Vitaminstore op de Fred binnen moet stappen

Aangeboden door Vitaminstore 8 mei 2019

‘Wat ruikt het hier lekker!’ Dat is de standaard uitroep van bijna iedereen die binnenstapt bij Vitaminstore aan de Frederik Hendriklaan. De winkel is al bijna honderd jaar dé plek voor supplementen en natuurlijke producten voor de gezondheid. En ook nu, in 2019, kun je hier nog steeds terecht voor alles wat te maken heeft met een healthy lifestyle.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Storemanager Esther Laarman komt net aanlopen wanneer we de winkel aan de Fred binnenstappen. Ze heeft zó vijf redenen gevonden waarom deze winkel geweldig is.

1. Het ruikt heel lekker

“Zelf ruik ik het eigenlijk niet meer,” vertelt Esther. “Door alle natuurlijke producten, gedroogde kruiden en geurkaarsen ontstaat er een heel prettige geur in de winkel. Bijna iedereen die binnenstapt heeft het erover.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Na het fijn ruikende welkom laten we de mensen lekker verder snuffelen, maar regelmatig komen ze al meteen naar ons toe met een vraag of bijvoorbeeld een verkoudheid waar ze van af willen. We zijn van alle markten thuis, dus we helpen iedereen graag verder.”

2. Het assortiment

Bij de Vitaminstore op de Fred vind je een enorm aanbod van natuurlijke cosmetica, sportvoeding, voedingssupplementen en een beetje homeopathie. Alles op natuurlijke basis uiteraard. Esther: “We hebben veel verschillende merken, maar alles van zuivere kwaliteit. Ook verkopen we ons eigen Vitamin Health label dat bestaat uit voedings- en kruidensupplementen, maar ook huidverzorging en sportvoeding. Ons eigen merk bevat alleen de best opneembare verbindingen. Die hoeven in je lichaam niet meer te worden omgezet en dat betekent dat ze beter worden opgenomen.”

3. Het personeel

“Ieder van ons heeft zo zijn of haar specialiteit,” zegt Esther. “Maar in elk geval heeft iedereen al jaren ervaring in de drogisterij of in deze winkel. Ikzelf werk al 13 jaar in deze winkel, al bestaat de Vitaminstore zelf pas 9 jaar op deze locatie. Er is zoveel veranderd door de jaren heen, maar de vraag naar natuurlijke producten is van alle tijden. Wist je trouwens dat deze winkel in de jaren ’20 van de vorige eeuw de eerste homeopathische apotheek was? Het is echt een pand met de juiste historie.”

4. De servetten

“Het klink misschien raar, maar we zijn echt bekend in de hele buurt om onze servetten. Onze winkel heeft namelijk ook een interieurhoek met geursprays en kaarsen op natuurlijke basis. Iedereen komt er speciaal voor naar onze winkel. Zelfs Beatrix is al eens langsgeweest.”

5. Je kunt hier ook afhalen

Je kunt de producten van de Vitaminstore ook online bestellen. Op de website zijn wel 60.000 artikelen te vinden. “Dat is echt veel te veel voor bij ons in de winkel, maar het leuke is dat je de bestelling die je online hebt gedaan niet alleen thuis kan laten bezorgen. Veel mensen kiezen ervoor om hun producten bij ons in de winkel af te halen. Zo hebben ze toch dat persoonlijke contact en kunnen ze nog terecht met een laatste vraag over hun product.”

Leuke aanbieding voor jou als indebuurt lezer: Bij elke aankoop/bestelling boven €25 krijg je, wanneer je dit bericht van indebuurt laat zien, een potje Super vitamine C t.v.w. €15.95.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vitaminstore. Meer over Vitaminstore ontdekken?

Vitaminstore apotheken

Nu open09:00 - 18:00

Frederik Hendriklaan 102, Den Haag

Bekijk meer:apotheken
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.