5 redenen om wél een verkoopmakelaar in te schakelen

Aangeboden door Bliek Makelaars 29 november 2018

Twijfel je om je huis te verkopen? En hoe je dat wil gaan doen? Wij gingen in gesprek met Bliek Makelaars omdat we benieuwd waren waarom een verkoopmakelaar nou zo belangrijk is! Lees hier 5 redenen om het heft niet zelf in handen te nemen, maar om deze belangrijke en uitgebreide opdracht uit handen te geven aan een professionele NVM Makelaar. 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Advies over beste vraagprijs in de huidige markt

Het is belangrijk dat jouw huis vanaf het eerste moment goed “in de markt” wordt gezet. Je wilt niet later nog een aanpassing doen aan je vraagprijs! Bij het bepalen van de vraagprijs zijn verschillende factoren afhankelijk zoals de huidige markt en de staat van de woning. Een gecertificeerde makelaar kan je reëel adviseren zodat je weet waar je aan toe bent!

Het belang van een perfecte presentatie

De eerste online indruk is ontzettend belangrijk! De verkoopmakelaar kan je helpen om jouw woning perfect te presenteren. Het is namelijk niet niks wat je allemaal moet regelen. Met een professionele en complete presentatie bereik je twee heel belangrijke zaken, namelijk dat geïnteresseerde partijen een zo goed mogelijk en reëel beeld hebben van de woning voordat zij een bezichtiging plannen. Daarnaast is het voor de online ranking erg belangrijk!

Professionele bezichtigingen

Vrije dagen opnemen voor de bezichtigingen van je huis? Laat je ontzorgen door een professionele verkoopmakelaar. Dit scheelt jou een hoop tijd, energie en stress! Bovendien weet de verkoopmakelaar wat belangrijk is om te vertellen aan geïnteresseerde partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de positieve en actuele punten van jouw woning, bekende gebreken en erfdienstbaarheden. Om een indruk te krijgen of de kijkers serieus geïnteresseerd zijn zal de makelaar zich ook verder verdiepen in de wensen en eisen van de kijker.

De juiste koper

Yes, je hebt een bieding – of misschien wel meerdere – gekregen op je woning! Maar hoe weet je wie de juiste koper is? Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren. De makelaar heeft alle kennis en ervaring in huis om jou te adviseren over de vervolgprocedure. Zo kom je tot het beste resultaat!

Administratieve en juridische afhandeling

Natuurlijk wil je zeker weten dat alles tot in de puntjes goed wordt geregeld, ook de administratieve en juridische afhandeling. Allereerst zul je samen met de makelaar een compleet verkoopdossier samenstellen zodat geïnteresseerden optimaal geïnformeerd worden. Na de mondelinge overeenkomst bespaart de makelaar jou een hoop tijd, energie en stress omdat hij zorg draagt voor een juiste juridische afhandeling.

Meer weten?

Op zoek naar een goede verkoopmakelaar? Neem dan vrijblijvend contact op met Bliek NVM Makelaars

Lees ook:

5 x koopwoningen in Den Haag (en omgeving) met fijne tuin of buitenruimte

Wat is het toch heerlijk: na een dag hard werken kunnen genieten van je eigen tuin of terras. Voor w...

en

Yvo Bliek & Ed Bliek

Yvo Bliek: ‘De ambitie is het best beoordeelde kantoor te blijven’

Bliek Makelaars is sinds 1970 het vertrouwde adres voor aankoop, verkoop en taxaties van woningen. H...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bliek Makelaars. Meer over Bliek Makelaars ontdekken?

Bliek Makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Goudenregenstraat 293-A, Den Haag

Bekijk meer:makelaars
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.