Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wordt het oude Randstad gebouw op de Grote Markt een Burger King?

Door Allan Vos 19 juli 2019

Al tijden staat het oude pand van Randstad aan de Grote Markt leeg. Maar nu horen we toch links en rechts geluiden dat de begane grond en kelder binnenkort verhuurd gaan worden aan Burger King.

Het pand ‘De Volharding’ staat al jaren leeg nadat uitzendbureau Randstad er vertrok. Volgens de verhuurder, Accres Real Estate is er onlangs een vergunning afgegeven zodat er zich in het pand horeca mag vestigen. Eerder was het namelijk alleen een kantoor.

Burger King

Op de Grote Markt en op social media klinkt inmiddels de naam van fastfoodketen Burger King wel erg vaak als het gaat over Grote Markt nummer 22-24. Zeker nu er horeca in het pand mag, is dat geen onlogische gedachte. Maar er klinkt ook direct kritiek, het zou namelijk niet bij de sfeer van de gezellige Grote Markt passen.

Bij het hoofdkantoor van Burger King zeggen ze geen mededelingen te kunnen doen over het gerucht dat de hamburgertent naar de Grote Markt komt.

Horeca

Ook de verhuurder heeft nog geen definitief antwoord. “De bovenverdiepingen zijn nog steeds te huur als kantoor, maar de kelder en begane grond kunnen als horeca worden ingericht,” vertelt de woordvoerder ons. “Er zijn al verschillende partijen die interesse hebben getoond, maar tot er een handtekening is gezet kan ik geen uitspraken doen wie de nieuwe huurder is”, reageert hij op de vraag of Burger King in het pand zal komen.

We houden je uiteraard op de hoogte wie de nieuwe huurder van het pand zal zijn, want eerlijk is eerlijk; het wordt wel eens tijd dat er iets gaat gebeuren op die hoek.

Lees ook:

Deze 7 panden in Den Haag staan leeg: wij weten wel wat we er zouden willen

Den Haag is leuk en geweldig, maar ook hier staan panden soms nét even te lang leeg. En dat is zonde...

Daarom staat dit pand in het Haagse centrum zo vaak leeg

Lunchroom New Fork opende een jaar geleden op de hoek van de Korte Poten en de Fluwelen Burgwal. In ...

Slecht nieuws van Frank en Rogier ‘Tijdens de wintersport is ons huis leeggeroofd’

Na goed nieuw komt soms slecht nieuws -helaas. Vanochtend meldden we nog dan de interieurgoeroes Fra...

Na sluiting van de grote Marqt komt er een nieuwe kleine vestiging in Den Haag

Voor liefhebbers van biologische producten hadden we deze week slecht nieuws. Supermarkt Marqt sluit...
  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.

adv.