Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij zijn trots! Haags bedrijf wint titel leukste naam van het jaar 2017

Door Joyce Hoogland 3 januari 2018

De naamexperts van De Naamafdeling gaan elk jaar op zoek naar de beste bedrijfsnamen tijdens de Namespotting verkiezing. Onder de genomineerden van 2017 zijn maar liefst 3 Haagse bedrijven en de winnaar is cateringbedrijf Haagse Hapjes met Eau Eau Den Haag !

Elke maand verzamelt het namespotting-team de merkwaardigste en opvallendste bedrijfs- en merknamen. Eind van het jaar werd daar een top 30 van gemaakt. Er zaten een stel heel grappige en pakkende tussen waaronder de Haagse kroeg Huppel de Pub en het kattencafé Ditjes en katjes. Verder vonden wij Pablo’s IJscobar erg leuk. Bekijk hier alle genomineerden.

Eau Eau Den Haag

Vandaag kreeg de eigenaresse van cateringbedrijf Haagse Hapjes Rosa Hagen te horen dat zij de verkiezing gewonnen heeft met haar waterflessen Eau Eau Den Haag. Juryvoorzitter Hans Prummel over de winnaar: “De Namespotting verkiezing wordt georganiseerd om het belang van een goede merknaam te benadrukken. Een slim gevonden merknaam vertelt op een originele wijze iets over het aanbod, is onderscheidend, kent meerdere lagen en bevat eventueel ook nog een kwinkslag. Eau Eau Den Haag voldoet aan al deze criteria. Het is een naam voor karaffen die je kunt vullen met Haags kraanwater. De merknaam maakt meteen vrolijk door de verwijzing naar het lied van Harrie Jekkers. De chique Franse spelling contrasteert leuk met plat Haags en plat water.”

Waar je terecht kunt voor de Eau Eau Den Haag waterflessen? Onder andere bij Heden, Bar en zo en Kikke Spullen.

Meer over

Nieuws

adv.