Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Komend weekend weer volop Haagse festivals én lekker weer

Door Allan Vos 9 september 2019

Het is feest in Den Haag deze maand. Elk weekend is er van alles te beleven en worden we (mochten we er behoefte aan hebben) flink beziggehouden. Maar ja, afgelopen weekend kwamen er nogal wat buitjes langs bij de Haagse festivals. Daarom is er goed nieuws: het gaat een heerlijk weekend worden!

Ook dit weekend kun je weer van het ene evenement naar het andere festival hoppen in Den Haag. Met Open Monumentendag, het Haags Historisch Festijn, Swim to Fight Cancer en het Prinsjesfestival, weet je bijna niet wat je kiezen moet. Gelukkig hoef je van donderdag 12 tot en met zondag 15 september in elk geval niet te kiezen tussen een paraplu of poncho. Die mogen gelukkig thuisblijven.

Komende donderdag wordt het, volgens weeronline, hoogstwaarschijnlijk weer flink zonnig met 20 graden. Ook de dagen daarna, dus wanneer de evenementen in Den Haag weer losbarsten, is het lekker zonnig met een keel kleine kans op neerslag. De week daarna wordt het op veel dagen zelfs nog warmer. Met 21 en 22 graden hebben we wel een erg fijn begin van de herfst.

 

Den Haag Weer

Lees ook:

Fotoserie: Gezellig en zonnige afsluiting van het UIT Festival.

Het eerste weekend van september staat traditioneel symbool voor de opening van het culturele seizoe...

Den Haag uitagenda van september 2019

Wow, wat gaat de tijd toch hard. De zomervakantie zit er alweer op, maar dat betekent niet dat er ni...

Handig! Zo kun je op Prinsjesdag gratis naar dit Haagse museum

Prinsjesdag 2019 komt er aan. Iedereen komt dan, behangen met vlaggetjes en oranje boven, naar Den H...

Meer over

Doen Weer

adv.