Weekendnieuws: Haegsche derby, overval op snackbar en meer

Door Joyce Hoogland 12 maart 2018

Afgelopen weekend was heel Den Haag in de ban van de City Pier City loop. Maar er is natuurlijk meer gebeurd. Er was een heuse derby tussen Quick en HBS en er waren ook minder leuke dingen zoals een overval op een snackbar. Heb je het gemist? Geen probleem, wij hebben alles nog even op een rijtje gezet.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Overval

Snackbar Food Master aan de Madridweg is zondagavond overvallen. Een man stormde de zaak binnen en bedreigde het personeel met een honkbalknuppel. Onbekend is of hij iets buit heeft gemaakt. De politie is nog naar hem op zoek. Het gaat om een blanke man van 1.80 meter lang, hij was in het zwart gekleed en droeg een blauwe mondkap.  Bron: AD

James Rungaru wint CPC Loop

James Gitahi Rungaru, winnaar CPC 2018. Foto ANP
James Gitahi Rungaru, winnaar CPC 2018. Foto ANP

De City Pier City loop werd afgelopen zondag gewonnen door James Rungaru. De Keniaan finishte binnen het uur. Zijn tijd was: 59:38. Beste Nederlander is Khalid Choukoud. De Hagenaar werd dertiende in 1:03.38. Wil je nog even nagenieten van de CPC, bekijk dan hier onze fotoserie.

Burgemeester Pauline Krikke aan de start van de halve marathon. CPC 2018

Fotoserie: Deze helden hebben de City Pier City gelopen

De 44ste editie van de City Pier City zit er weer op. 40.000 helden liepen gisteren vele kilometers ...

Autobrand

Zondagnacht is een geparkeerde auto, in de Zuidwoldestraat, uitgebrand. De brandweerlieden hebben de brand geblust, maar de auto is onherstelbaar beschadigd.

Haegsche Derby

Zaterdag stonden Quick en HBS tegenover elkaar. De Haegsche Derby is altijd het een populaire wedstrijd en het sportpark zat dan ook bomvol. De wedstrijd eindigde met 2-1.

 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws