Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis (of veilig) je auto parkeren in Den Haag tijdens oud en nieuw 2019

Door Alice van der Laan 30 december 2019

Waar kun je je auto parkeren in Den Haag tijdens de jaarwisseling? Je kunt met oud en nieuw gratis parkeren in een aantal parkeergarages en je krijgt er nog twee htm-kaartjes bij ook! Je kunt er ook voor kiezen de auto in een rustige wijk te parkeren waar niet betaald hoeft te worden.

Gratis parkeren in de parkeergarage

In de parkeergarage aan de Zwolsestraat in Scheveningen kun je tijdens oud en nieuw gratis parkeren. Je kunt je auto tussen 18.00 en 20.00 uur in de garage achterlaten en je moet je wagen de volgende dag tussen 08.00 en 10.00 uur weer ophalen.

Ook in de parkeergarage van de Haagse Markt aan de Heemstraat geldt gratis parkeren tijdens de jaarwisseling. Je kunt je auto daar tussen 16.00 en 19.00 uur neerzetten en op 1 januari tussen 10.00 en 14.00 uur ophalen.

Bij Q-park Laakhaven op de Rijswijkseweg kun je je auto op 31 december tussen 12.00 en 19.00 brengen. De auto moet binnen 24 uur weer opgehaald worden.

Bij P1 Leyweg 1 en 2 (Hengelolaan 170z en Leyweg 791) mag je je auto brengen tussen 12.00 en 18.00 uur. Je moet de auto de volgende dag ophalen tussen 11.00 en 19.30 uur.

OV

Wanneer je in één van de bovengenoemde parkeergarages parkeert krijg je 2 gratis HTM vervoerkaartjes. Let wel op, de trams en bussen rijden niet heel de nacht. Op oudejaarsavond rijden de trams en bussen tot 20.30 uur. Na middernacht gaan alleen de nachttreinen en enkele nachtbussen weer rijden. Op woensdag 1 januari 2020 rijden de meeste vervoerders als op zondag.

Op straat parkeren

Op straat gelden dezelfde regels als normaal. Dus waar je moet betalen voor een parkeerplekje moet je dat deze nacht ook, oudejaarsnacht of niet… Wel zal bij een aantal betaalautomaten het gedeelte van het parkeerbonnetje zijn afgeplakt. Je krijgt dus geen bon, maar de automaat doet het wel.

Lees ook:

Let op: tijdens de feestdagen rijden Haagse trams en bussen op andere tijden

Eet je met de feestdagen buiten de deur en vind je het handiger om met de tram of bus te gaan? Dan m...

5 x mooie plekken in Den Haag waar je het vuurwerk kunt zien met oud en nieuw

Niet iedereen in Den Haag heeft er behoefte aan zijn zuurverdiende geld de lucht in te knallen, maar...

Meer over

Verkeer

adv.