Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit drukke kruispunt is bijna twee weken lang afgesloten

Door Joyce Hoogland 9 juli 2019

Er wordt flink gebouwd en gewerkt aan de Binckhorstlaan. Appartementencomplexen schieten als paddenstoelen uit de grond en de nieuwe Rotterdamsebaan komt daar uit. Dus er zijn veel werkzaamheden en het drukke kruispunt van de Binckhorstlaan en de Mercuriusweg is binnenkort aan de beurt.

De Binckhorstlaan, tussen de Plutostraat en de Maanweg, wordt dit jaar opnieuw ingericht. Vanaf vrijdag 19 juli 20.00 uur tot en met donderdag 1 augustus 05.00 uur wordt er gewerkt aan de kruising Binckhorstlaan en Mercuriusweg.

Werkzaamheden

Tijdens de werkzaamheden is de kruising helemaal afgesloten voor het verkeer. In die 12 dagen wordt er 24 uur per dag doorgewerkt zodat het kruispunt zo snel mogelijk weer open kan voor het verkeer. Alle bedrijven blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Verder rijden bus 46, 26p en 28p een aangepaste route. De haltes op de Binckhorstlaan ter hoogte van de Wegastraat en Zonweg komen te vervallen en er komen tijdelijke haltes ter hoogte van de Binckhorstlaan-Supernovaweg en Zonweg-Melkwegstraat.

Omleidingsroutes

  • Doorgaand autoverkeer tussen de A12, de Neherkade en het centrum wordt omgeleid via de Supernovaweg, Schenkviaduct of Weteringkade, Rijswijkseplein, Rijswijkseweg en de Neherkade
  • Bestemmingsverkeer in de Binckhorst wordt omgeleid via de Zonweg en Supernovaweg
  • Fietsers en voetgangers worden langs het werk geleid. Fietsers op de Binckhorstlaan in de richting van Voorburg worden omgeleid via de Supernovaweg en Mercuriusweg
Werkzaamheden Mercuriusweg/Binckhorst

Meer over

Verkeer

adv.