Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Delen van Bezuidenhoutseweg en Prins Clauslaan afgesloten

Door Lizette Bremer 7 november 2019

Automobilisten en fietsers opgelet: delen van de Bezuidenhoutseweg en de Prins Clauslaan in Den Haag zijn van vrijdag 15 november 20.00 uur tot en met maandag 18 november 6.00 uur afgesloten omdat er nieuw asfalt wordt aangebracht. Weer even omrijden dus.. 

Op de Prins Clauslaan is het weggedeelte tussen de Bezuidenhoutseweg en de Theresiastraat dicht. De andere rijrichting van de Prins Clauslaan is wel gewoon bereikbaar.

Doorgaand autoverkeer in de richting van de Utrechtsebaan wordt omgeleid via:

  • de Bezuidenhoutseweg – Laan van Nieuw Oost-Indië – Juliana van Stolberglaan
  • de Prinsessegracht-Koningskade

Doorgaand autoverkeer in de richting van de Utrechtsebaan wordt omgeleid via de Laan van Nieuw Oost-Indië en de Prinsessegracht. Bekijk de afbeelding hieronder om een beeld te krijgen van de werkzaamheden.

Ook fietsers omgeleid

Fietsverkeer in de richting van de Laan van Nieuw Oost-Indië wordt omgeleid via de overzijde van de Bezuidenhoutseweg en de Boslaan.

Tijdens de werkzaamheden wordt HTM-buslijn 24 richting Kijkduin omgeleid via de Adelheidstraat. Ook de Arriva- en EBS-buslijnen 43, 44, 90, 385 en 386 stoppen in dat weekend niet op de Prins Clauslaan. Alleen voetgangers hebben mazzel: woningen en bedrijven blijven voor hen bereikbaar.

Lees ook:

De Hoefkade en Parallelweg worden permanent afgesloten voor het verkeer

Dat het druk is op de Haagse wegen hebben we inmiddels wel geaccepteerd, máár op sommige wegen is di...

adv.