Twee Haagse wijnbars genomineerd voor ‘Wine bar of the year 2017’

Door Joyce Hoogland 17 oktober 2017

Afgelopen maanden konden we stemmen op de beste wijnbar van het jaar. Van de 130 wijnbars in Nederland zijn nu 15 finalisten over waaronder twee Haagse wijnbars! Wij zijn nu al trots.

De verkiezing ‘Wine bar of the year’ is in 2014 door wine-bars.nl in het leven geroepen. De 15 finalisten zijn samengesteld uit de wijnbars met de meeste stemmen, degene die zijn aangedragen door de jury en door wijnbareigenaren. Deze wijnbars worden in de komende weken onaangekondigd bezocht door de vakjury waarna wordt besloten welke wijnbar zich ‘Wine bar of the Year 2017’ mag noemen.

Genomineerde zijn:

Bouzy, Wine & Food
In één van de leukste straatjes van Den Haag, de Denneweg, vind je Bouzy. De wijnbar heeft een gezellige vintage uitstraling én de ligging op de hoek van de Denneweg is niet alleen super maar zorgt ook voor een heerlijk zonnetje aan het einde van de dag. Het perfecte plekje voor after-work drinks of een knus etentje.


Meer over Bouzy ontdekken?

Bouzy wijnbars

Nu gesloten15:00 - 23:00

Denneweg 83, Den Haag

Bekijk meer:wijnbars

Solo Vino
Aan het Kurhausplein vind je de Italiaanse wijnbar Solo Vino, de ideale locatie voor de wijn en fijnproever. Solo Vino biedt keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen. Tijdens een etentje kan de sommelier je alles vertellen over de wijnen en de beste combinatie met verschillende gerechten.


Meer over Solo Vino ontdekken?

Solo Vino wijnbars

Nu gesloten10:00 - 00:00

Gevers Deynootplein 105, Den Haag

Bekijk meer:wijnbars

adv.