Twee Haagse restaurants in de race voor beste restaurant van Nederland!

Door Joyce Hoogland 11 januari 2018

Drie restaurants bij ons in de buurt zijn genomineerd voor de Restaurant awards 2018. Elk jaar kiezen de 500 beste chefs van Nederland de beste restaurants. Onder andere HanTing en Waterproef zijn kanshebbers. 

We houden van lijstjes, zeker als het gaat om de beste van… en daarom houden we ook van de restaurant awards. Het bijzondere aan deze prijs is dat de jury enkel uit chefs en restauranteigenaren bestaat. Zij weten dus waar ze ’t over hebben 😉

Beste Aziatische restaurant

HanTing aan de Prinsestraat is genomineerd voor het Beste Aziatische restaurant van Nederland. Het winnen van de prijs zou voor het restaurant een mooie afsluiting zijn. HanTing gaat namelijk komend voorjaar verder onder een nieuwe naam met een nieuw concept: Zhēng. In het nieuwe restaurant vormt stoom een belangrijke basis. HanTing Cuisine blijft wel bestaan, maar verhuist naar Beijing.

Waterproef restaurants en horeca

nu open12:00 - 22:00

Doctor Lelykade 25, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

Beste wijnrestaurant

We houden allemaal van mooie culinaire gerechten en daarbij mag een lekker wijntje niet ontbreken. Het Scheveningse restaurant Waterproef is genomineerd voor de prijs Beste wijnrestaurant van Nederland. Dit restaurant aan de Dr. Lelykade heeft een ruim en goed aanbod van wijnen voor ieders budget. Waterproef wordt geprezen in de restaurantgids Gault millau 2017 en de Michelingids 2017. Waterproef is dus een goede kanshebber.

Niven restaurants en horeca

nu gesloten12:00 - 14:30 |18:00 - 21:30

Delftweg 58a, Rijswijk

Bekijk meer:restaurants en horeca

Beste groenterestaurant

Verder is er een restaurant heel dichtbij Den Haag, namelijk in Rijswijk, genomineerd. Niven maakt kans op de titel Beste groenterestaurant van Nederland. De eigenaar Niven Kunz kookt voor 80% met groenten en voor 20% met vlees, in zijn keuken gaan groenten altijd voor. De afgelopen 3 jaar werd Niven verkozen tot Beste groenterestaurant van Nederland, zal dat dit jaar weer gebeuren?

Eind januari worden de winnaars bekend gemaakt op de website restaurantawards.nl