Darter Raymond van Barneveld gaat vreemd en Silvia is er nu echt klaar mee

Door Joyce Hoogland 12 maart 2019

Vorige week werd de Haagse darter Raymond van Barneveld, door de Engelse roddelkrant The Sun, betrapt op zoenen met een andere vrouw dan Silvia. In een hotel in het Engelse Exter zijn beelden gemaakt waarop te zien is dat Raymond een jonge vrouw zoent. En dat was voor Silvia de druppel.

Een hotelgast zei toen tegen The Sun het volgende: “Er waren veel dartsfans in dat hotel na die Premier League-avond en Barney was openlijk aan het kussen met een mevrouw die niet zijn vrouw is. Hij gedroeg zich ook niet echt alsof het een geheim was.”

Scheiden

Shownieuws brengt vandaag het nieuws dat Silvia er klaar mee is en het stel gaat scheiden. Raymonds manager laat weten: “De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren.”

In januari kwamen er al geruchten naar buiten dat het huwelijk van Raymond en Silvia in zwaar weer zou verkeren, maar de vrouw van de darter ontkende de liefdesbreuk en liet Shownieuws destijds weten dat er absoluut niets aan de hand is.

Barney en zijn vrouw waren bijna 25 jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen.

adv.