Samantha is klaar met gezeur over haar uiterlijk: ‘Niemand krijgt me kapot’

Door Allan Vos 9 juli 2018

Het was een heftige week voor Samantha ‘Barbie’ de Jong. Van diverse kanten kreeg de Haagse kritiek op haar uiterlijk nadat ze na lange tijd weer op televisie was verschenen. Wel jammer natuurlijk die kritiek, zeker omdat Barbie het de afgelopen tijd al niet makkelijk heeft gehad.

De Haagse blondine ging een heftige periode in haar leven door. Zo gebruikte ze drugs, kwamen er naaktbeelden van haar online, mocht ze haar kinderen een tijdje niet zien en liepen haar relaties stuk. En op het moment dat ze weer een beetje aan het opkrabbelen is, komt er plotseling weer kritiek op haar uiterlijk.

Onder andere in kranten, in de roddelprogramma’s en op social media werd er druk gediscussieerd over Haagse realityster. Maar Samantha de Jong liet meteen van zich horen op Instagram.

Minder zonnebanken

Barbie schrijft: “Als je aan de drugs gezeten hebt, word je er niet mooier op nee. En nu ik van alles af ben en rust heb gevonden, tja dan ga je er goed uitzien. Maar begrijp het wel hoor, mensen zien je liever naar de afgrond gaan dan dat je er bovenop komt. En nogmaals: niemand krijgt me kapot, de nieuwe Barbie komt eraan. En minder zonnebanken doet ook wonderen.”

Lees verder onder de post.

Videoclip

Voor Barbie is het na een heftige periode tijd voor een nieuwe aanpak: ze zit weer goed in haar vel en werkt er hard aan om haar leven (en gezondheid) weer op de rit te krijgen. En Barbie laat direct goed van zich horen door mee te werken aan de nieuwe clip van haar goede vriend en zanger Jeffrey Lake. Hoera voor Barbie!

Barbie reageert eindelijk zelf: “Soms doe je dingen waarvan je achteraf spijt hebt”

Twee weken geleden werd Samantha de Jong (beter bekend als Barbie) met gillende sirenes naar het zie...