Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze Haagse plekken heeft Kim Holland pikante scènes opgenomen

Door Joyce Hoogland 24 mei 2018

De Haagse pornoactrice Kim Holland is weer lekker bezig. Niet zo lang geleden was er al gedoe over opnamens in een Noord-Brabantse kerk en seks op het bordes van het stadhuis in Leiden. Nu zijn er op haar site pittige filmscènes te zien die in Den Haag zijn opgenomen.

Op de website van Kim Holland is te zien dat Daphne de stoute schoenen aan heeft in Den Haag. Met zijn drieën een potje seksen op het Haagse Malieveld, blote tetten op de Grote Markt en seks in de Raamstraat, Daphne heeft het allemaal gedaan.

Staatsbosbeheer

De boswachter was niet heel blij met dit nieuws “Ik wist het niet”, zegt Jenny van Leeuwen van Staatsbosbeheer desgevraagd tegen Omroep West. Staatsbosbeheer is eigenaar van het Malieveld, waar de scènes op klaarlichte dag werden gefilmd. “Ik ga er inhoudelijk niet te diep op in. Maar wat mensen ook gaan doen in ons gebied, als er filmopnames worden gemaakt moet men dat vooraf melden bij de boswachter.” Daar vult zij nog bij aan: “Onzedelijk gedrag in de openbare ruimte mag gewoon niet, dat wil ik er wel over zeggen.”

Kim Holland zei verder tegen Omroep West: “Als je te lang braaf bent, word je saai. Dat past niet in ons bedrijfsplan. Zeg maar tegen de boswachter dat we het niet vaker gaan doen. Er is in elk geval wel van genoten en hopelijk gaan meer mensen ervan genieten.”

Meer over

Shownieuws

adv.