Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

OMG! Den Haag is te zien in het Amerikaanse programma The Bachelorette

Door Allan Vos 8 juli 2019

Eindelijk is het zo ver. Nadat in april in onze stad gefilmd werd voor het populaire Amerikaanse datingprogramma The Bachelorette, werd onlangs de aflevering waarin Den Haag de hoofdrol speelt uitgezonden. Dus keken wij een avondje Amerikaanse TV.

In Nederland wordt het nieuwe en vijftiende seizoen van het liefdesprogramma The Bachelorette nog niet uitgezonden, maar afgelopen week kon heel Amerika genieten van een twee uur durende Nederlandse aflevering. Den Haag kwam flink vaak voorbij.

Illegaal

Tja, wil je nu al kijken naar de Den Haag aflevering, dan moet je flink zoeken en ranzige advertenties wegklikken op het internet, want de aflevering is pas een paar dagen terug uitgezonden op de Amerikaanse televisie. We doen dus een beetje illegaal, maar we willen wel zien of onze stad een beetje goed uit de verf komt natuurlijk.

Tekst gaat verder onder de foto.

ABC-Mark Bourdillon

Gelukkig. Ze hebben de mooiste plekjes van Den Haag nog mooier gemaakt. Zo is bachelorette (vrijgezel) Hannah Brown samen met een van haar dates, Tyler C, te zien tijdens een paardrijtocht over het Lange Voorhout en de Lange Vijverberg waar plotseling ook haring- en stroopwafelkraampjes staan.

Mauritshuis

Ook heeft Hannah nog een luxe diner in het Mauritshuis tussen de schilderijen en slapen al haar dates in het Kurhaus. Er komen veel shots van huilende gezichten, Den Haag, ruzies, Scheveningen en een zoenende Hannah voorbij. Toptelevisie dus. Maar wat ons vooral opviel waren de routes die de auto’s in het programma namen. Wist je dat je van Scheveningen naar Schiphol het beste via de Hofvijver kunt rijden? We houden je op de hoogte wanneer de aflevering in Nederland te zien is.

Lees ook:

Gaaf! De Amerikaanse serie ‘The Bachelorette’ is opgenomen in Den Haag

O.M.G.! Ben je ook zo'n fan van al die Amerikaanse realityprogramma's? Dan hebben we waanzinnig nieu...

Weer protesterende boeren bij het Binnenhof. Maar nu voor filmopnames

Het leek, dinsdag 18 juni, wel een boerenopstand rond het Binnenhof. De tomaten vlogen in het rond. ...

Wij gingen naar de nieuwe Aladdin film met Hagenaar Marwan Kenzari als Jafar

Vanaf vandaag draait 'ie in de bioscoop; de enige echte Aladdin speelfilm van Disney met daarin de H...

adv.